Sol og sommer.

Hei søte bloggen! 

Jeg har gjort masse i det siste, jeg orker ikke å skrive sånn mega masse nå, så jeg tar bare gårsdag og dagen med i dette innlegget. 

I går sto jeg opp, dro til byen, fant Janne, skravla med hu, fant bussen og dro med den. Ja, jeg vet dere lurer, hvor i alle dager har jeg tatt veien henn nå da? Bare til Otta. Smil. 

Og det er jo ikke så veldig langt egentlig. hihi. Så i går kveld kom BI og Gøran på besøk, wihoo. Og siden vi alle er så flinke med døgnrytme og sånn så dro de ikke før nermere 6 i dag tidlig. Men vi fikk da skravla masse, og lagt litt planer. Så I kveld kommer de tilbake, og da blir det litt alkohol inne i bilde, og selvfølgelig koselige mennesker! Bestevenn kommer ogå. Yay! 


 

Så når jeg endelig fikk lagt meg i dag tidlig fikk jeg lov til å sove hele 4,5 timer før mamma ringte og sa at forsikrings selskapet snart skulle komme, så jeg sto opp, spiste, så på tv og venta. 2 timer senere hadde fortsatt ikke dukka opp.... Og nå 9 timer etter at de skulle vært her er de fortsatt ikke kommet. Meh, sånt er ganske irriterende, for det må være mulig å ringe å si ifra. 

I alle fall så så jeg på tv en stund, leste en bok og slappa av. Så tok jeg med meg en god bok ut i sola, og satte meg der i litt over en time. Så da har jeg faktisk fått litt sol på kroppen også, det blåste nemlig litt mindre enn det det pleier å gjøre, så da frøs jeg ikke i hjel. Smil. Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits