Roadtrip med Marit.

Nå har det seg sånn at jeg er veldig glad i dere, og derfor så prøvde jeg å være kjempe flink til å ta bilder på turen i går. Hihi. 

Dere skjønner det at Marit, som er bestevenninna mi, ringte meg i går og sa "skal du bli med til vågå en tur?" og jeg svarte "øhm, ja, øhm, når da?" "sånn, nå" så da var det bare å løpe til strandtorget for å finne bilen hennes og sette seg inn, da først spør jeg hva vi skal i vågå. haha. Marit sku snakke med sjefen sin, og ville ha selskap på turen. Passer meg ypperlig. 


Opp til vågå ble det masse skravling, og morro stunder. jeg elsker bestevenninna min. 

Marit fikk snakka med sjefen sin, og ordna det hu skulle, så da sendte vi melding til noen på Otta vgs, og spurte om å møte dem, i motsettning til normalt hadde vi kjempe flaks, så de hadde pause akkurat når vi var der. Hurra. Etter det stakk vi hjem til Marte en liten tur og hilste på hu, siden hu var ferdig på skolen for dagen. 


Til slutta satte vi nesa mot Lillehammer igjen, men vi måtte jo stikke innom familien til Marit og spise middag. Så hjalp vi litt til med å vaske bildeler som var inntørka i gjørme etter å ha hilst på flommen. 
Så satte vi nesa mot gamlehuset til Marit, der henta vi noen ting, og fant oss is. Hihi.

Namnam!! 

Marit kjøpte Cola til meg på kiwi, er hun ikke søtest? 

I nærheten av hunderfossen så Lågen sånn her ut, så jeg måtte ta bilde. 


Etter at Marit slapp meg av på Lillehammer så stakk jeg til parken og tok en øl med Hilde-Marit. Koskos!! Janne og en fyr var også der. 

Så en meget bra dag i går. Nå skal jeg ta med meg ett brownie stykke og stikke på jobb. Kos dere masse i dag, det er i allefall min plan. Hihi. 


 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits