Forvirra.

Gavin DeGraw: I Don't Want To Be

Jeg vet ikke helt hva som foregår i huet mitt nå, det funker ikke, ikke i det hele tatt. Jeg våkna i dag, satte på oth og lå i senga å så på det. Helt ut av det blå begynte jeg å gråte, jeg falt helt sammen uten grunn. Det bare streika for meg. jeg vet ikke hvorfor, jeg bare lå her og gråt. Og vanligvis når jeg gråte, så har jeg jo en grunn. Det pleier å være fordi jeg er trist, eller tenker på noe. Det pleier i alle fall å gi mening, men i dag, ingen mening i det hele tatt. Det var bare kjempe forvirredes. Jeg skjønner det ikke. 

Jeg føler jo egentlig at jeg har det ganske bra nå, det er ikke noe å være trist over. Jeg har gode venner rundt meg, jeg vet hva jeg vil, og jeg vet sånn ca hvordan jeg skal få det til. Jeg vet at alt kommer til å bli bra, bare jeg gir det litt tid. Så det anfallet, eller sammenbruddet i dag ble veldig frvirrendes, det burde ikke ha kommi. Jeg skjønner det ikke. Jeg kommer sikkert ikke til å skjønne det heller, bare følte fr å skrive litt til dere. Har du vært borti noe lignende? 

Nå skal jeg kle på meg litt, så skal jeg spise litt, så skal jeg stikke en tur til Grådun. Det blir nok kos. Vi blogges senere søtinger. 2 kommentarer

Larsframars

28.05.2013 kl.17:12

Huffda. Kanskje det er nettopp fordi ting blir bedre at du gråter? Slik at kroppen kan kanalisere ut alt det vonde før ting virkelig kan bli bedre? Som en slags emosjonell-rap under fordøyelsen av livet.

det rosa hjornet

28.05.2013 kl.19:37

jeg liker tankegangen din :)

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits