Jeg burde sove nå jeg--

men det gjør jeg nok ikke søte lesere. Jeg ligger på sofaen, snakker med koselige mennesker på internett, og tenker, tenker alt for masse. Ikke at det er noe nytt i det da. Uff, lett skal det vist ikke være. Jeg lurer på så masse, jeg lurer på hvordan man ikke kan ha tid til å sende en melding, jeg lurer på hvordan menneskets (les: gutter) hjerne funker. Jeg lurer på om det bare er jeg som er kjempe rar, eller om alle opplever de samme følelsene som meg. Jeg lurer på hva jeg skal gjøre de neste dagene, jeg lurer på hvordan jeg skal klare meg helt fram til sommeren, jeg lurer på hvorfor hodet mitt er så rart. Jeg lurer på en hel masse med andre ord.

I morgen (les: i dag) skal jeg opp  veldig tidlig, eller ikke veeeldig tidlig, bare tidlig til meg å være. Jeg skal nemlig en tur til Otta, det har seg nemlig sånn at den flommen som har herja litt i dalen, har klart å innvadere kjelleren vår, jepp den NYOPPPUSSA kjelleren som akkurat ble i orden igjen etter flommen i 2011. Så derfor skal jeg se på skader, ta bilder og sjekke at alt er i orden med resten av huset. Så da kan man jo være litt spent på det. Om det går ann å oppholde seg på gården blir jeg der til onsdagen tror jeg, men om det ikke går, så må jeg nedover igjen enten i morgen kveld, eller på tirsdag, jeg håper virkelig at jeg kan være der til onsdag, blir så ufattelig sliten av å reise hele tiden. 


Så om du vil finne på noe med meg, og du bor på Otta, eller i nerheten av der så får du skrike ut.

Natta. 2 kommentarer

...-☆fullstendigkaos☆-...

27.05.2013 kl.04:24

Du er ikke alene om å være oppe i natt med blant annet tanker og sånn... Og nei, lett er det ikke alltid... Sendte noen veldig impulsive meldinger til blant annet bestevenninna mi for flere timer siden om at jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle gi slipp på henne og håpet hun ville ha en siste samtale til uken... Men det angrer jeg på nå, selv om det vennskapet har vært veldig skrantete i lang tid nå..

det rosa hjornet

27.05.2013 kl.08:39

...: Uff da, det skal vist ikke være lett å komme seg gjennom livet. Jeg håper du fikk sove til slutt, og at du finner ut av det mellom deg og bestevenninnen din :) Klem.

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits