Jeg tror hodet mitt er skrudd på feil.

Vel, sånn egentlig så tror jeg vel bare at det er noe galt med hjernen min. Vel, det er jo det, sånn siden jeg har psykiske problemer. Som dere vet så er jeg ganske åpen om hvordan hodet mitt fungerer, eller ikke fungerer, sånn avhengig av om glasset har halv-tomt eller halv-fullt. Haha. Jeg har ikke alltid vært så åpen, og jeg føler at i det site så har jeg bare konstant lata som om alt er bra med meg. Det er ikke det, det er bare enklere å sette på ett falskt smil enn å åpne seg. 

Jeg føler at nå om dagen så kan jeg ha det kjempe bra med meg selv, jeg kan være ordentlig glad og fornøyd, for så plutselig å snu helt om. Jeg begynner å gå lei av det. Jeg er også vanvittig lei av å gå ut døra hver dag å smile. Jeg er lei av å høre at jeg er så sterk, at jeg klarer meg så bra, for jeg gjør ikke det. Jeg er ikke sterk, er jeg alene så knekker jeg fullstendig sammen og vil bare grave meg ned i noe. Jeg er mye svakere enn det du tror, jeg er bare så vant til å late som det motsatte, at jeg vet ikke hvordan jeg kan vise at jeg er svak. 

/Bildet er falsk, teatersminke er en fin ting. /anniB - 2013 

Jeg vet ikke egentlig hva jeg prøver å si, men det gjør jeg sjeldent. Jeg tror jeg bare prøver å være ærlig med dere siden jeg ikke skriver så mye om tankene mine nå om dagen. Jeg skal bli flinkere på det igjen. I det siste har jeg prøvd å leve litt bekjymringsløst, men vet dere hva, det funker veldig dårlig når man er meg, jeg bekjymrer meg for alt, alltid! 
 Uff, dette ble ett rotete innlegg, men jeg antar at dere er vant med det. 


Jeg har hvit hud, jeg vet det. 

Blogges senere søtinger.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits