Randum

Så, dere vil kanskje vite hvorfor jeg tok en bloggpause for en tid tilbake? Det vil jeg også egentlig. Haha. Neida, joda, Øhm, jeg vet ikke helt. Haha. Vel, det jeg vet er at jeg orka regelrett ikke å sette meg ned for å skrive til dere. Jeg var helt tom for energi. Alt jeg gjorde på tidspunktet var å bruke all enegien min til å ta meg av hestene. Jeg sov omtrent ikke, og den tiden jeg sov var jeg plaget med mareritt. Jeg håper virkelig at jeg aldri blir sånn igjen. Det var slitsomt for meg, og sikkert de rundt meg også.

De siste par ukene har det gått veldig opp og ned med meg. En dag er jeg veldig sliten og sliter med søvn, den neste er jeg mitt gamle jeg. Uansett hvordan det står til med hodet mitt så drar jeg på jobb, jeg er sosial, jeg smiler og ler. Jeg forsøker å være så sterk som mulig. Fakta er vel at jeg egentlig er ganske svak tror jeg.

De siste dagene har jeg vært hjemme på Otta igjen, det har egentlig vært ganske fint, selv om hodet mitt ikke er helt rett så er det en hjelp i å være rundt de som kjente meg den gangen alt endret seg.

Jeg skjuler meg kanskje bak ett smil, jeg er kanskje ganske trist og uforståelig hele tiden, men det betyr ikke at jeg ikke er glad. Jeg tror ikke det innlegget her ga noen mening for noen, men det er fint å sette litt ord på tankene.
IluIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits