Playing a little.

Hei på dere fine lesere, som dere kanskje har fått med dere, er jeg ikke tilbake for fullt enda, siden det egentlig ikke skjer så mye spennende her. Den siste uka har jeg hatt besøk av søte Hilde-Marit . Har noen bilder på lur til dere litt senere, men akkurat nå er jeg gira på å vise dere noen andre bilder. Jeg har nemlig lekt meg litt med forbedring av bilder og effekter, så nå skal dere få se de. HIhi. 

Meg og Linn i sommer. Dette bilde har jeg nesten ikke gjort noe med, har bare minska det litt og endra bittelitt på lyset. Hihi. 

Meg og Hilde-Marit i sommer/høst. Dette har jeg jeg lagt på en lys effekt på. Og egentlig ikke gjort noe særlig mer. 

M og meg i vår. hjerte. Dette bilde har jeg gjort litt mer med, jeg har klippa det mindre, endra lys og lagt på ett rosa-rødt skjær. Etter det la jeg på ett overlay med de søte hjertene. Hihi. 

Meg og Carro i sommer engang. Dette har jeg lagt på noen lys effekter, og ellers ikke gjort så mye. 

Jonas på Desucon. Kanskje det bilde jeg har gjort mest med, og desidert det bilde jeg har brukt mest tid på. Det orginale bilde er kjempe mørkt, Så jeg har endra lyset, klipt det til, endra mmer lys og gjort noen små endringer ellers. Tok lang tid å få det lysere, kom hele tiden inn rare farger osv. Haha. Ble nå fornøyd til slutt da. 

Og det var alt. Nå skal jeg lage frokost og servere til M i senga. Hihi.  Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits