Forsvant vist jeg.

Haaaaai, Øhm, ja, nope, jeg har ikke en forklaring på min plutselige forsvinning. Tror det hadde noe med å overaske lillehammer folka og forsvinne noen dager, for så å ha besøk her, og så bare være sliten og ikke i humør. Jeg vet ikke helt om jeg er tilbake sånn som jeg var, men fikk i alle fall veldig lyst til å blogge litt nå. 

Jeg tror det var Hilde-Marit som tok bilde av hva hun drakk på Garveriet. 

Omnomnom Lime-kjeft. Haha, Jeg liker lime, og mens jeg spiste opp innmaten fant Hilde-Marit ut at hun måtte ta bilde, og jeg måtte jo forsøke på noe. (Vesten jeg har på meg har jeg forresten sydd selv *stolt* ) 

Cracked nails. 

Jeg fant igjen årboka fra Valle. 

Jeg fikk søteste julegava fra Carro <3 

Jeg kjeda meg? 

Er det noen som husker at jeg passa en kanin som heter Fønki i sommer? I alle fall, så hadde jeg glemt å sette inn igjen uteburet han brukte, så når jeg fikk bruk for å gjøre det om til ett innebur så måtte jeg først av-ise det.

Grunnen til at det måtte av-ises er ganske enkel, siden en venninne har litt problemer med bo situsjonen sin, så har jeg tatt på meg å passe BP (Black Perl, tror noen har sett for mye pirates of the caribbien). 

BP er llitt sky av seg, men vi kommer nermere å nermere hver dag. Jeg får nå lov til å klappe han, men vi har bestemt oss for å ta det veldig rolig. Er han ikke søt? 

Og her er jeg i dag. Trøtt i trynet, usminka og med ett lite blogg savn. 
Glad i dere. 
 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits