God natt.

neida, skal ikke si god natt heeelt enda, men blir nok ikke lenge før nå. Som dere vet har jeg innimelleom ganske store problemer med søvn. Og nå om dagen så har døgnet mitt snudd seg på hodet. Dagene mine er nå noe sånt: ca 8:  fore hest. mellom 10 og 13 legge meg .ca 17: Stå opp og  fore hest. litt etter det sove en time til. ca 23: fore hest. Det er det jeg gjør hver eneste dag. Jeg jobber med å få snudd døgnet mitt rett igjen, men det er ikke det enkleste å få gjort desverre. 
I natt var jeg egentlig ganske trøtt, men rett etter jeg hadde lagt meg for å sove litt, så fikk jeg vondt under ribbena på høyre side, så da ble det umulig å sove. Tok en smertestillende rundt klokka 7 så jeg skulle klare å bære ut vann og mat til hesten, så det har roa seg nå heldigvis, men desverre blir ikke døgnrytmen noe bedre av det. Så nå er jeg trøttere enn jeg har vært på lenge, men har ingen planer om å sove før om en halvtime i alle fall. Jeg har nemlig lovd å vekke M i dag. Ett litt gammelt bilde av meg, men jeg er ikke i form til å ta noe nytt bilde, og føler meg ikke så "fresh" at jeg tror noen vil ha glede av å se meg nå. Haha. 

For i realiteten så ligger jeg i senga mi, med søte musfletter, usminka og i den søte rosa pysjen min. 

Nå skal jeg prøve å komme meg til kjøkkenet en tur, få lagd meg en kopp te, og håpe at resten av dagen blir litt bedre. 

Forresten: Noen som vet hva smertene mine kan komme av? Ganske sikker på at jeg ikke har ødelagt noe ribben eller strekt noen muskel, smerten ligger på en måte mellom ribbena og lungene tror jeg, gjør mer vondt når jeg trekker pusten dypt, men har ikke puste vansker. Forslag mottas med takk.
Ha en fin dag. Smil. Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits