Cyberbully

Jeg skal egentlig ligge å sove nå, men det funka ikke så bra. Lå å stirra i taket i en liten evighet. Så jeg fant ut at jeg skulle se en film jeg skaffa meg for noen dager siden. Cyberbully. Fikk  egentlig bare tak i den  fordi jeg ville se Emily Osment i noe anna enn "Hannah Montana". 
 

Dette sier IMDB om Cyberbully: Teen girl Taylor Hillridge gets a a laptop for her birthday and signs up on a social networking site. She starts to feel alone as her friends ostracize her and she falls victim to cyberbullying.
 

Jeg synes ikke IMDB sin beskrivelse er god nok. Dette er en film om ei jente som får sin egen pc og lager en web profil på ett sosialt medie. Hun blir offer for nettmobbing av de fleste på skolen sin, hun blir offer for at noen sier at de har hatt sex med henne, og at hun har spredd en sykdom. Alle går mot henne. Hun får store problemer med seg selv pga hva andre sier. 

Og sier jeg mer en det så spoiler jeg en bra film for dere. Filmen er fangendes, og viser hverdagen til alt for mange som faktisk blir utsatt for sånt hver eneste dag. Jeg anbefaler deg å se den fordi den kan gi deg noe å tenke på, fordi den viser en virkeligehet. Den er faktisk veldig bra. 

 

Har du sett filmen? Én kommentar

Amanda Farstad

29.12.2012 kl.20:55

Fine bilder! ta en titt innom min blogg?

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits