Gossip Girl.

For 5 (ish) år siden var jeg på besøk nede i kjelleren hos hun som bodde der da. Tv-en sto på og der starta min avhengighet av Gossip Girl. Den første episoden som ble vist i norge gikk nemlig den kvelden, og hver eneste uke etter det satt jeg og leieboeren forran tv-en nede. Så flytta jeg jo, og hadde ikke tv. Så jeg streema episodene på nett. Noen ganger var det ett herk, men avhengig var jeg. Hver eneste episode ga nye spørsmål, og nye svar, og enda noen flere spørsmål. Dere har ingen som helst anelse over hvor mange ganger jeg har prøvd å gjette meg til hvem som kom til å være Gossip Girl til slutt. 
 

Spoiler allert for dere som ikke har sett ferdig den siste sesongen. Om dere ikke vil vite noe, slutt å les nå! 


I dag har jeg sett den siste episoden, jeg har faktisk sett de 5 siste episodene, fordi jeg har spart litt opp (og hatt dårlig nett). Jeg elsker og hater slutten! Jeg elsker den fordi den er genial, og jeg hater den for at jeg ikke skjønte hvem GG var. Jeg har alltid endt opp med at det måtte være Jenny, samme hvor mye frem og tilbake så har jeg falt på henne hver gang. Vel, jeg var jo ikke såå langt unna, siden Dan er broren hennes. Jeg blir nå nødt til å se opp igjen hver eneste episode, bare fordi jeg er så gira. Jeg kan ikke fatte å forstå at det var Dan. Altså, tanken har selvfølgelig slått meg, men jeg har også slått den fra meg. Mer enn en gang. 
 
En ting har jeg heldigvis alltid hatt rett i, to ting faktisk! Dan og Serena ender opp sammen, og det gjør selvfølgelig Chuck og Blair også. Takk gud serie skriverene for at jeg ikke var helt lost på alt da. 
 
Trodde du at Dan var Gossip Girl? 2 kommentarer

Bjørg Kristin Myrland

30.12.2012 kl.16:29

Hæææ???? Det var ganske ulovlig ...

det rosa hjornet

30.12.2012 kl.18:22

Bjørg Kristin Myrland: Hva var ulovlig? :)

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits