Jeg har besøk.

Hei søtinger. Jeg har ikke nevt det til dere, men jeg har faktisk besøk denne helga. Av Anders, som jeg var i Oslo på Desucon med, om noen husker det? Så vet ikke hvor mye blogging det blir, men jeg skal ikke glemme dere, det lover jeg! 

I dag har jeg altså lett etter hest, som dere vet. Også har jeg jo fått besøk, og til og med gått en tur, okey, turen var kun fordi mamma trengte bærehjelp fra bussen i dag. Jeg er nemlig ikke supergira på å gå mer enn nødvendig i 16 minusgrader. Men så kan det vel nevnes at siden jeg fryser mye lettere enn alle jeg kjenner, så er 16 minus fryktelig kaldt for meg. 

Viste Anders noen av de awesome tingene jeg har, og måtte ta ett bilde til face og instagram (@detrosahjornet om du vil følge meg på instagram, eller bare sjekke ut bildene mine) så jeg får vel slenge ut det bildet her også. Og Jeg håper alle vet hva bildet er av, for om dere ikke gjør det så har jeg kanskje en litt ung leserskare, ikke at det er noe galt, men jeg håper noen vet hva det er i alle fall. 


Vet dere hva som er på bilde? For da har dere hatt en awesome barndom! 2 kommentarer

Lars

08.12.2012 kl.17:46

Ooh, jeg husker både ham og spillemaskinene!

Hilse begge fra meg!

det rosa hjornet

08.12.2012 kl.20:55

Lars: Yeeey! Du har hatt en awesome barndom ^^,
Skulle hilse tilbake ^^, :D

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits