God morgen!

Hei og hopp alle sammen. Det er vel forhåpentligvis en stund siden vi alle sto opp, og som meg har dere kanskje hatt noe å gjøre i dag? 

Jeg fikk meg jo en liten overaskelse av den søte ponnisen min, altså Grådun. For jeg sto opp som vanlig gikk på badet, fant kjeledressen min, fylte en bøtte med vann, låste opp døra å gikk ut. Altså var alt helt som normalt fram til da. Vanligvis når jeg går ut så knegger Grådun til meg, det skjedde ikke. Jeg tenkte hu kanskje hadde rusla inn så hu ikke hørte at jeg kom ut, så jeg rusla jo bare ned og begynte å snakke til henne (nei, jeg er ikke gal, jeg bare snakke med hesten min litt, de alle fleste dyremennesker snakker med dyra sine) ikke noe svar. Så så jeg at porten sto på gløtt, Grådun hadde på ett eller annet vis klart å dra ut enda ett av festene. Porten er eneste stedet uten strøm, fordi den er av tre, og ganske solid, problemet er festet til porten det hopper ut innimellom. 

Jeg festa på igjen festet, henta grima til Grådun, plukka med meg en liten høybit. Og så henne ikke. Og der kom panikken min. Grådun går nemlig ALDRI utenfor gården vår. Det har skjedd to ganger at hu har tatt seg en tur ut på naboens jorde, og da var det vel fordi gresset var grønnere der, nå er det ikke gress, og eneste heste maten står utenfor huset vårt (aka rundball) . Så jeg lokka på henne, ikke noe svar, ropte på henne, ikke noe svar, lokka litt igjen og plutselig tusla hu rundt hushjørnet mot meg så glad og fornøyd da. 

Ble litt mindre frokost på henne i dag da, siden jeg så hun hadde forsynt seg godt fra trillebåren jeg gjør i stand hver dag. 

Etter denne lille hendelsen har jeg gjort litt husarbeid, og skal nå gjøre litt mer husarbeid. 

Har dere hatt en spennende morgen? Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits