I'm awesome.

No I'm not, but still.. 

Sååå, om dere ikke vet det så suger jeg ganske hardt. haha. Om dere vil ha en oppdatering på hva jeg bedriver tiden min med så har jeg ikke ett sosialt medie som er oppdatert. 

Så da får jeg prøve å skrive litt her da. Jeg har igjen vært en tur på Otta, sånn siden jeg bor litt hvorsomhelst for tiden så blir det dårlig med nett, og når mobilen er på rep (IGJEN!!) så har jeg ikke så mye annet valg enn å la bloggen ha pause i hytt og pine. Jeg verker jo etter å oppdatere dere på alt. 
Tok selvfølgelig med meg M til Otta igjen, vi har hatt besøk av verdens beste Jørn og kost oss masse. Vi har også hatt besøk av mange andre koselige venner.


Det har ikke skjedd så fryktlig mye spennende på otta, i alle fall ikke som jeg kan fortelle dere om uten å få kjeft av div. Men det jeg kan gjøre er å vise dere dette bildet. Buketten fikk jeg av verdens beste kjærste for noen dager siden. Er ikke M fantastisk? Smil. 

Nå skal jeg snakke litt med "søskenbarnet" mitt også skal jeg prøve å lage brownies til den fantastiske kjærsten min. Elsk. 
 Én kommentar

Abigail Buntu

11.08.2012 kl.02:50

søte rose:D

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits