Liten uppdate

Jeg er klar for alt! Vi kan i alle fall late som det. Jeg sitter oppe hos Atle og skriver nå, vet på en måte ikke helt hva jeg skal skrive, men likevel så vet jeg det. 

Jeg har endra sivilstatusen min på faacebook nå. Har jo stått som forlova helt siden Carro bytta meg ut med AG. haha. Dessuten har det sine fordeler å stå som forlova, da skriver ikke alle ekle mannfolk til deg. Hurra! Men nå står jeg i ett forhold da, jeg synes det er litt fint jeg. Jeg liker at jeg starta å skrive mine håp/tanker/fortvilelser her når jeg og M først begynte. Og nå, nå er vi faktisk sammen. Og vi har vært sammen en liten stund, vi har bare ikke fiksa det på face. Vel på face står vi ikke iett forhold med hverandre enda heller, det er nemlig fryktelig gøy, fordi Éri mener at ting er ikke offisielt før det er på facebook, og hun maser ganske masse om at vi skal gjøre det offisielt. Hun er så søt! 

Og der har jeg babla ned ett avsnitt. Det tok jo ikke så lang tid å skrive akkurat. Nå tror jeg at jeg skal vekke M og be han laste ned stuff mens vi er her som det er nett. hihi. 4 kommentarer

éri

24.07.2012 kl.23:28

but it's trueee!!!! facebook er verdens navle!! =D

Ida Sundae

25.07.2012 kl.14:34

Franskbeinet vil ikke være i forhold på fb, syns det er teit.. haha.. er forsåvidt litt enig i det ;P

det rosa hjornet

25.07.2012 kl.21:51

éri: nope :P

det rosa hjornet

25.07.2012 kl.21:52

Ida Sundae: Noen folk asså :P Vel, facebook er jo ikke det viktigste stedet å vise frem alt :)

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits