Kjære 13 år gamle meg.

Kjære Ann-Iren. 

Jeg vet at du ikke har det lett, jeg vet at du hater livet ditt, og jeg vet at du vil bort. Jeg vet så godt hvordan du føler det, men jeg vil at du skal vite noen ting. 
Alt blir bedre. Planen din om å komme deg bort ved å starte på Valle er en utmerket plan, jeg lover deg, det kommer til å funke. frem til du kommer deg bort så må du egentlig bare stole på at de får gode vennene du har kommer til å være der for deg. Husk at du ikke kan stole på alle, og vit at selv om ting blir umulig snart så kommer det til å gå bra. Ikke vær så redd for alt. Du overlever i alle fall 7-8 år til, det vet jeg.


J, Marit, I, og H forlater deg aldri. det er til slutt du som forlater dem, og det er greit. Alle klarer seg. Du kommer til å klare å bygge det livet du vil ha, du kommer deg til Lillehammer. Husk at den enklestemåten å komme deg dit på er å stole på Marit. Følg med på hennes ideer, og husk at når du kommer dit vær deg selv, ikke den du er nå. Vi vet begge at du ikke er deg selv nå. 

Ogja, jeg, eller du, eller vi hadde satt stor pris på det om vi ikke gikk ut av huset den 14.februar 2007! Så kan vi beholde det lange fine håret, avtale? 

Jeg lover deg, alt blir bra! 

Hva vil du fortelle den 13 år gammle deg? 

ps: Jeg hater 14 år gamle meg selv litt, jeg var vist smart nok til å sperre bildene mine på piczo. Som er grunnen til at det er tekst på det første bilde. Meh! 4 kommentarer

Tina Horne Olsen

09.06.2012 kl.17:54

Kjempe fin blogg :)

- besøk gjerne bloggen min :)

bombingforpeace

09.06.2012 kl.18:04

Haha! er en god del jeg ville fortalt 13 år gammle meg ja! x)

biky

09.06.2012 kl.18:13

:)

det rosa hjornet

09.06.2012 kl.20:26

bombingforpeace: Skjønner jeg godt :P

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits