In my head.

Noen ganger så vandrer hodet mitt sine egne veier, det er vel ganske vanlig egentlig, sånn for alle liksom. Dette er ett sånn innlegg, ett hvor jeg bare lar tankene vandre, vandre i en egen verden. 

Flytting, hva vil skje? Hvordan vil folk reagere? Jeg er jo ikke akkurat på god fot med alle der. Hva om de fortsatt hater meg? Hva om de nekter å tro at jeg ikke er den samme jeg var da. Som om jeg noen gang kan bli den jenta igejn, hah. Hun er ikke engang ekte, hun er falsk. Hun er lagd av en haug med beskyttende lag for å overleve ett sted som nektet henne å være seg selv. Hun er falsk. Jeg derimot, jeg har funnet meg selv, og det er på tide å slutte å rømme. Hva om de nekter å godta det? Hva om de drar opp fortiden? Hva om jeg fortsatt er "den jenta" for dem. Hva vil skje da? 

Hva om jeg ikke er i stand til å tilgi? Hva om jeg nekter å forstå at noen der har forandra seg? Hva om jeg selv er problemet? Hva om jeg blir syk-sykere igjen? Hva om alt jeg har jobba mot går til helvette? Hva om jeg får den redselen, hva om? Nei, det skal ikke skje, jeg er sterkere enn som så, jeg kan klare alt! Jeg har forandret meg, eller, egentlig ikke, eller jo. Jeg tør å være meg selv nå! Det har jeg vist hver gang jeg har vært der! Jeg er ikke den jenta lenger. Jeg er Anni, jeg er nesten 20 år gammel, jeg er i stand til å ta vare på meg selv, jeg har levd for meg selv i 4 år, jeg har klart meg helt fint. Jeg skal klare dette også. Bloggen er vel i det minste med meg. 

De kan ikke kontrolere meg lenger, de får ta meg som jeg er, eller la vær. Vær så snill, si at dere har blitt gode mennesker. Vær så snill. 


Ta meg som jeg er! 
 2 kommentarer

iselin

05.06.2012 kl.14:51

Jeg forstår hva du mener, jeg gruer meg litt selv for å flytte tilbake da folk tydeligvis tror jeg er ei dum jente som ikke har noen dybde at all og dermed gidder de ikke se lenger heller. Det irriterer meg!!

Men om du leser mitt siste innlegg, så syns jeg vi alle skal prøve å være mer positive til oss selv. Og Anni, jeg tar deg som du er! Jeg liker den du er og aksepterer den du er :) <3

det rosa hjornet

05.06.2012 kl.22:51

iselin: ja, mennesker er late,og gidder ikke prøve.
Det skal vi, positivitet er en god ting^^, Det er jeg utrolig glad for<3

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits