Mitt verste mareritt noen gang.

Siden jeg er så godt i gang med å blogge i dag så tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere om ett mareritt jeg hadde som liten. Jeg kan helt ærlig si at dette er det skummleste jeg noen gang har drømt, og det kommer fra hu som har 5-6 mareritter hver eneste uke. Og har hatt det i flere år. Som barn var jeg veldig plaga av mareritt, og rundt 10 års alderen ga det seg, heldigvis. Da jeg ble 14 og endel ting skjedde så starta det på igjen. De siste 5 åra av livet mitt har jeg hatt mareritt om at jeg møter noen jeg virkelig ikke vil møte, at han har drept meg og voldtatt meg. Jeg har hatt mareritt om hva som skjedde den gangen, og har vært veldig påvirka av det. Likevel så er det skummleste jeg har drømt noe jeg drømt når jeg 6-7 år gammel. 

Jeg drømte at jeg skulle til tannlegen på Otta, jeg gikk inn tannlegen starta å borre ett hull jeg hadde, og mens han gjør det hører vi ett fryktelig brøl. Han går bort til vinduet og hyler høyt ut, jeg spytter/drar ut alt som er inni munnen min og løper bort til vinduet. Jeg ser det samme som han. En T-rex (La oss for enkelthetens skyld kalle han Rex) som har gapet sitt retta mot oss. Rex fikk med seg veggen i første glefset, da begynte jeg å løpe, mens jeg løpt tygget Rex opp tannlegen min. Jeg kom meg ut i gangen, løp ned trappene og ut på gata. Der løp jeg bort til butikken fant mamma og pappa og hylte hysterisk om at det var en dinosaur løs i gatene. Når vi gikk ut av butikken ser jeg masse kaos og ett digert dinosaur glis som glefset i seg mamma og pappa. Mennesker rundt hylte og løp i alle retninger, biler var kasta rundt knust og alt var ødelagt. Så ser jeg veldig nært på tennene til Rex i det han spiser opp meg.
 

Så våknet jeg.  Når jeg våknet var jeg livredd og gråt masse. Ikke at det var noen overaskelse. Jeg brukte veldig lang tid på å tørre å dra til tannlege igjen etter dette, selv om jeg viste at det ikke kunne skje i virkeligheten, så satte dette seg fast på hjernen min. Jeg husker fargene på veggene, jeg husker absolutt alt gjennom hele marerittet. Jeg vet ikke hvorfor, men sånn er det. Jeg synes jo ikke det er skummelt nå lenger, men likevel, det er det verste jeg har drømt noen gang. 

Det eneste som gir grunn til denne drømmen er at jeg på denne tiden var veldig facinert av dinosaurer og da spesefikt T-rex. Så det er mulig at jeg kanskje hadde sittet og lest om T-rex før jeg gikk å la meg den kvelden. (Ja, jeg leste mer avanserte ting enn barnebøker når jeg var 6-7 år gammal. Jeg kunne lese ordentlige bøker uten bilder da jeg var 5 1/2.) Og at det jeg hadde lest kunne ha påvirket underbevisstheten min. Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits