A dream.

Dette er ett innlegg jeg har tenkt på å poste ganske lenge. Veldig lenge faktisk. Først litt bakgrunn. 
Kristina er fra Ålesund, Lizbeth bor der.  Dette er en drøm jeg hadde i høst. Jeg gikk lenge å tenkte på hva som egentlig foregikk i huet mitt den natta, jeg har ikke kommi noe nærmere ett svar. 

Det hele starta med at jeg og Kristina dro til Ålesund for å besøke familien hennes, vi skulle være der ett par dager, og siden jeg eier Grådun og Lizbeth eide Tassen, og hestene våre er halvsøsken så shadde jeg bestemt meg for å dra å hilse på Tassen, dette hadde jeg selvfølgelig nevnt for Lizbeth, og hun syntes det var kjempekoselig. Etter å ha vært hos Kristina i vel ett døyn så dro vi til den superflotte stallen der Tassen sto, Kristina falt helt for Tassen, og jeg og Lizbeth snakka masse hest og blogging. 

På ett eller annet punkt så fant Kristina ut at hun hadde blitt uvenn med absolutt alle hun kjente, inkludert familien sin, så vi hadde plutselig ikke noe sted å være, så da endte vi opp med å stalke Lizbeth hjem, og sove i telt i en skog som var ved der hun bodde. 

I mitt hue er dette noe av det merkligste jeg har drømt noen gang. Altså, Grådun og Tassen er faktisk halvsøsken (hvor kult er ikke det liksom?). Lizbeth er en person jeg har veldig lyst til å møte. Kristina er livredd hest. Kristina hadde aldri i verden blitt uvenn med alle hu kjenner. Jeg hadde aldri stalka noen ett sted for så å bo i telt i nerheten av dem. Jeg hadde aldri stalka noen heller. 

En merkelig drøm. 

Min kjære Grådun. 
 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits