Hva vil jeg egentlig?

Jeg har tenkt mye på dette i det siste. Hva vil jeg egentlig med livet mitt? For å være ærlig har jeg ikke peiling. Det jeg vet er at jeg vil skape ett bra liv for meg, og en eventuell familie(?). Jeg vil skape ett bra liv for Grådun og Romeo. La oss være ærlige her, de to betyr mer enn noe annet i verden for meg. Romeo har vært med meg siden høsten 2000. Jeg har hatt han i snart 12 år, og han vil alltid være den lille godgutten min. Han betyr så utrolig mye for meg. Dessverre så har han jo forfangenhet, noe som muligens kan korte ned hans levetid, derfor vil jeg gjøre alt som står i min makt for å holde han så frisk som overhode mulig. Nå kom jeg på at dere ikke egentlig vet hvem han er. Oh, I'll tell you some other time. Romeo er fantastisk. Grådun har jo vært med meg i endel år hun også, men ikke like lenge, men jeg er like glad i henne som jeg er i Romeo. Romeo er barndoms forelskelsen min, Grådun er ungdoms forelskelsen min, om det ga noen mening? 
 

Hva annet vil jeg? Jeg vil kunne drive med hest hele livet, samtidig som jeg vil ha frihet, jeg vet ikke hvordan jeg skal få til det, for hest er ikke frihet. Hest er annsvar og avgjørelser. Kjenner jeg meg selv rett finner jeg nok på noe. Jeg vil bo på gård, samtidig som jeg vil bo i byen. Okey, det har en enkel løsning da, en liten går rett utenfor en by. Åh, hadde ikke det vært fint? En liten gård til meg og hestene, og den eventuelle familien min da. 

Jeg vil reise, jeg vil se verden, dra på ferier og nyte livet. Jeg vil oppleve ting. Jeg vil være fri. 
Jeg vil bli psykolog, jeg vil skrive, jeg vil så utrolig mye.

 
I første omgang så skal jeg rydde opp i livet mitt, jeg skal møte frykten min, og flytte. Jeg skal skape ett best mulig liv for meg og hestene. Og alle andre som vil være med på den reisen. Jeg skal slutte å rote til alt, jeg skal vokse opp, samtidig som jeg skal begolde barnet i meg. Jeg skal være en ungdom. En ungdom med litt mer ansvar enn vanlig, men det har jeg allerede vært noen år, så det går nok fint. Jeg skal tørre å bo hjemme. 

Det er det jeg virkelig vil, jeg vil virkelig komme over frykten. Jeg vil forstå at han ikke kan skade meg. Og for å få til det må jeg dit jeg frykter mest. 

Jeg håper dere blir med på reisen min! 

 

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits