28.05.2012

Jeg har så mange tanker i hode, tanker om alt mulig rart. Tanker om hva jeg skal finne på den neste måneden for å holde meg opptatt, tanker om hva jeg egentlig skal gjøre til høsten, tanker om hvordan jeg skal få til alt jeg vil. Masse tanker, jeg sliter litt med å sette tankene ut i livet, eller rettere sagt ut på bloggen. Dere har jo helt sikkert fått med dere at jeg har verdens beste venner, og at det finnes en person jeg bryr meg veldig om nå. Og det er jeg utrolig glad for. 

Det er noe jeg ikke har fortalt dere, altså dere som kjenner meg vet allerede dette, men ikke dere andre, jeg har vist det en stund nå, det er derfor jeg ikke har noen ny leilighet, for jeg har hele tiden visst at jeg ikke blir værende på Lillehammer så mye lenger. Jeg skal flytte bort fra den elskede byen min. Jeg trenger en pause, jeg trenger å rydde opp i en del ting, så derfor skal jeg flytte. Jeg flytter tilbake til der alt starta, jeg tror jeg er klar for det nå. Jeg sa det ikke skulle ta mer enn 2 år, det har gått 4 nå. Det er på tide for meg å ta motet til meg og dra tilbake dit. Så derfor har jeg bestemt meg for å flytte tilbake til gården. Jeg gleder meg litt, samtidig som jeg gruer meg. Jeg har så mange minner fra det stedet, de fleste fra selve gården er fine. Det er resten av stedet som er problemet. Det er resten alle de vonde minnene er fra. Jeg er klar for det nå. 

Det er bare så utrolig typisk meg at når jeg endelig bestemmer meg for noe så kommer noe å sier at "jammen, er ikke deeeeet mer fristendes?". Jo, akkurat nå så vil jeg bli værendes her, men om jeg noen gang skal ha ett håp om å bli frisk, så er jeg nødt til å slutte å rømme. Jeg må møte frykten min, jeg må overvinne den. Og da, kanskje kan jeg bli bedre. Jeg kan flytte hvilken dag som helst faktisk, det kan skje om en uke eller om 4. Det eneste jeg vet med sikkerhet er at Grådun skal sendes på beite først. På gården er jeg nemlig nødt til å gjøre masse arbeid før jeg kan ta med hesten dit. Stallen må fikses på, gjerder må settes opp igjen, vel la oss si det sånn at jeg skal ha nok å henge fingran mine i denne sommeren. Det blir nok masse reising på meg i alle fall. 

Jeg flytter, heldigvis ikke alene. Jeg har 2 søte venninner som sansynligvis skal gå på videregående på Otta, de flytter med meg opp til gården, så skal vi 3 gjøre det beste ut av det året. Sånn skal det være. Jeg lover dere alle sammen, det skal ett mirakel til om jeg velger å være der lenger enn ett år. Det er en start, det er en mulighet for meg til å fikse opp i ting. Jeg skal utnytte den. Selv om jeg nå har mest lyst til å bli her. Selv om jeg ikke vil dra fra den elskede byen min. Det er heldigvis ikke langt hit. 

Dere får spørre om det er noe dere ikke skjønner, jeg vet ikke helt hvor lett dette ble å forstå. 


 2 kommentarer

PsychoHead

28.05.2012 kl.15:19

Dette er kjempe bra Anni! Ta tak i det, så skal du se at det kommer til å ende bra. Jeg har trua på deg, og jeg veit du kommer til å få det bra. Jeg er her for deg om det skulle være noe, eller om du bare kjeder deg! Og om du vil kan jeg også komme å besøke deg på Otta.

det rosa hjornet

28.05.2012 kl.16:59

PsychoHead: <3 Selvfølgelig vil jeg at du skal besøke meg der! Alle skal besøke meg der :D

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits