hjerte

vil informere en uopplyst verden, og påminne en opplyst en, om hvor bra visse mennesker enkli er. men mest an alt vil jeg informere min kjære anni om hvor utrolig glad je er i a <3 hun har vært min nydlige kjæreste i over 3 år nå, og ikke en eneste gang har vi krangla eller vært uvenner. det er vel kansje ikke et spess seriøst forhold, anni har vært sammen med og på fler gutter de siste åra en j kan telle til, men er vel ikke akk uskyldig je heller. det perfekte forhold, if u ask me. mens anni er min perfekte liksom kjæreste. anni, jeg er fryktli gla i deg, og fryktli gla for at vi møttes <3 fikk ikke masse bra ut av valle, men du er definitivt en av grunna jeg ikke angrer på at je gikk på drittskolen!
uten at a kanskje er klar over det sjøl, har anni hjelpi meg fler ganger til å endre syn på ting (ja det er mulig). for det første trodde jeg con var skummelt. så feil kan man ta.. for det andre trodde jeg gutter var en ond, forferdelig, motbydlig, ekkel, frastøtende rase. vel, mange er. men de er også fantastiske skapninger og supre venner.
jeg er megagla i deg, besteste <3
siden jeg etter slike kjærlighetserklæringer nesten får litt vont i magen av å være snill må jeg meddele et par.. andre ting for å jevne det ut.
i går sov en anni søtt på sofan vår, med soveposen gud veit hvor, i bare undertøyet. så tuslet 2 stk polakker og 2 stk rørleggere inn for å instalere nytt dusjkabinett. de fikk seg vel en hyggelig overaskelse når de åpna døra -')))))))
akuratt nå sover murmeldyret søtt på pcladeren min, og jeg er tom for strøm.. derfor leker man å¨pcen til anni -'))))) mohahhaaa *evil laugh*

xoxo, den blærumske kjendisbestevennen din <3

 

~éri ayroni2 kommentarer

LifeOfPorn - Hannepaii!

30.04.2012 kl.19:58

Nthaw :3 Søt du er, Linn :)

det rosa hjornet

01.05.2012 kl.12:18

LifeOfPorn: Linn er kjempe søt ^^, <3

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits