I nattens mulm og mørke.

Sitter jeg her og skal ikke sove. Uvant egentlig, med tanke på at når klokka nermer seg 5 prøver jeg hver natt desperat å skaffe meg litt søvn. Men ikke denne natten. Vil dere vite hvorfor? 

 

Haha, hvem lurer jeg? Selvfølgelig vil dere vite, om ikke hadde dere vel ikke fortsatt å lese? Jeg skal faktisk noe kjempe spennende. Når klokken slår 5-6 ish skal jeg ut å gå, jeg skal gå hele den lange veien til mamma sitt bosted, der skal jeg pakke noen flere saker også skal jeg se litt på noen episoder med Castle, bare så jeg ikke sovner. Når klokken slår 9 skal jeg bevege meg videre, hvor skal jeg da mon tro? Joda, jeg skal legge ut på den lange, men akk så spennende reisen inn til Oslo. Hva skal en Anni så langt hjemmefra? Hun skal en hel masse faktisk. Først skal jeg nok loke litt rundt om i oslo, siden en småby jente som meg må nyte enhver andledning til å kose seg i en litt større by som Oslo. Og når jeg har vandret fra meg skal jeg ta den fine turen til Bærum for å finne en arbeidsnarkoman Linn. hjerte. Åh, som jeg skal nyte de neste dagene. Hos Linn skal jeg kose meg, sladdre om alt og alle (neida) og nye livet. På torsdag skal jeg finne veien tilbake til Oslo for å møte en Siba, en søt Siba skal nemlig få styre med håret mitt igjen, hva hun skal gjøre får dere tidsnok se, så det er ikke det viktigste. 

Jeg skal selvfølgelig nyte selskapet av en Siba masse også, få en uppdate på hvordan hennes liv i storbyen er og sladdre masse, om alt og alle (neida). Åh som jeg gleder meg. Når en Siba er fornøyd med meg og har fått nok av mitt selskap skal jeg igjen finne veien til Bærum og bo hos Linn helt til Lørdag. Hva vi skal gjøre vet jeg ikke helt, men det finner jeg sikkert ut. Uansett hva vi gjør tror jeg nok at jeg er glad og fornød, det er jo tross alt en Linn det er snakk om. Jeg skal i alle fall hilse på litt hester, siden Linn jobber på stall. Hihi. 

Alle bildene er forresten fra min tur på Nikkers med Atle i dag. Koselig det! Atle tok litt av med å sette solbrillene på kakaoen, haha. Også måtte han ta bilde av det. 
Jeg skal prøve å være flink på å ta bilder på den lille turen min, jeg lover ingen oppdateringer, men kjenner jeg meg selv rett får dere nok en eller to. Er alle glade da? 

Kos dere, og hva er forresten deres planer? 
 3 kommentarer

éri

25.04.2012 kl.07:45

jeg har faktisk nett ass, så har du m pcen så ska du få blogge så masse du vil xD

det rosa hjornet

25.04.2012 kl.21:47

éri: Jeg vet :D

Pia Løvås

26.04.2012 kl.14:43

Utrolig søt blogg! :D

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits