Bloggere jeg kan lese for alltid.

Lizbeth: Du kan ikke annet enn elske henne! Hun er fantastisk. Hun blogger om sin hverdag med anoreksi, hun blogger litt om stallen og den veldig søte hesten hennes (som tilfeldigvis er halvbroren til Grådun), hun blogger om det å være singel og leve livet. Hun skriver fantastisk, og vet hvordan hun får satt ord på ting. Hvordan jeg fant henne? Hun la meg til som venn på blogg.no dengang hun blogget på lilleliz. 
 

Ida: En blogg jeg kom over via den neste dere får høre om. Hun blogger om sitt liv i nydelige Paris. Hun skriver bra, og er flink med bilder. Jeg har jo ikke lest bloggen så lenge, men jeg tok meg i å ha rotet rundt i arkivet hennes i over en time heromdagen, det er sånn jeg vet at jeg liker en blogg. Arkivroting. 
 

Marie: Supre Marie, supermarie faktisk. Marie blogger om det militære livet langt unna alle rosa bloggerene. Hun blogger om jobben, om reisene og så har vi jo fått lese litt om den planlagte verdens reisen hennes. Åh, gleder meg hver gang det er ett nytt innlegg, og jeg er trist hver gang jeg er ferdig med å lese, for da er det jo ikke mer. Denne kom jeg over ved en tilfeldighet en dag. En god dag det. 
 

Donna og Sara: 2 søte jenter som blogger mye, de skriver fine innlegg om alt fra hverdagen til dype innlegg om alt mulig rart. Du burde ta en titt. Hvordan fant jeg de? Cecilie (som jeg besøker på Hadeland innimellom) fortalte meg om denne blogger jenta fra Hadeland, hun snakket om Sara, og jeg ble hekta. 
 
Donna
 
Sara. 

Hedda: Hun blogger om sin hverdag, om viktige ting og skriver fantastisk. Elsk henne. Jeg fant henne den gangen da jeg likte å lese masse USA blogger, da blogga hun fra USA og var på utveksling. 
 6 kommentarer

supermarie

19.04.2012 kl.08:17

ååhh nå ble jeg glad! selvfølgelig greit at du låner bildet :-) tusen takk for at du leser! hjertetarm

Ida Sundae

19.04.2012 kl.09:25

tusenmilloner takk!!! det hadde jeg ikke forventa :D

skal sjekke de andre bloggene du har nevnt også :)) ha en god dag, lille rosa!
ntaaw, koselig at vi er med her <3 Takk for søte ord, og helt i orden at du lånte bilder :-)

- Sara Careface

det rosa hjornet

19.04.2012 kl.15:31

supermarie: Så bra^^ Kos deg i dag, og alle andre dager :D

det rosa hjornet

19.04.2012 kl.15:37

Ida Sundae: Hihi^^, Det burde du gjøre^^, Ha en god dag du også ^^,

det rosa hjornet

19.04.2012 kl.15:39

Donna & Sara: ^^,
Så bra^^, Ha en fin dag^^

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits