I remember!

Jørn, den fantastiske fyren som var min aller beste venn fra den dagen vi satt i vogna på tur til sætra og har vært det siden. Jeg husker så godt den dagen, vi var på klassetur, jeg hadde misslikt han skikkelig mye helt frem til da, fordi han skulle være like flink som meg, og som en elev som ville utmerke seg på ungdomsskolen var ikke en konkurent noe man var glad for. Jeg husker han ville være med meg å kjøre Romeo opp på sætra igjen, og jeg sa ja, jeg ville jo ha selskap på turen. Så satt vi der da, snakka om litt forskjellig, mest hest på turen opp. Og når vi kom på sætra kom pappa ut og spurte om han var sønnen til "S", det var han, det viste seg selvfølgelig at foreldrene våre kjente hverandre veldig godt, faktisk kjente hele familien min morra hans, noget spesielt, siden det har i ettertid ført til at jeg har fått vite alt for mye, men det er vel bare sånn det er. 
425820_10150562113177746_698367745_9373886_563084827_n_large

Og fra den dagen føltes det litt som om det var jeg og Jørn mot resten av verden. Vi måtte tåle mye rykter, alle ville ha det til at vi kom til å bli sammen og at vi var forelsket i hverandre, men sånn var det ikke. Vi fikk bare veldig god kontakt. Jeg husker hvordan vi ble kjent med hverandres venner, og hvordan vi til slutt endte pp med å bli en gjeng. En fantastisk gjeng faktisk. Jeg husker at Jørn (og alle andre) pleide å fortelle meg at jeg var en idiot som forsøkte å få til alt jeg prøvde på. Jørn var alltid (sammen med Ina) den første som sa "hva var det jeg sa?" når noe gikk til helvette, men jeg ga meg ikke, samme hvor rett de hadde. Stolthet sa du? Jørn var også den som alltid stillte opp for meg. Ett av de beste, og værste, minnene mine er fra en dag jeg, Jørn og BI dro for å stå på slalom ett eller annet sted. Vi hadde det så gøy, jeg har fotsatt en liten misstanke om at jeg og BI hadde det betraktelig mer gøy siden vår ski ikke var helt nye og alt for glatte da, åh, jeg skulle ønske jeg fortsatt hadde bildene og filmene fra den dagen. Men med tanke på hvor hardt Jørn hadde drept meg om han hadde sett de på internett noe sted er det kanskje like greit at de er ødelagte. Den dagen var så bra, helt til jeg kom hjem, møtte problemer på ett annet plan og både Jørn og BI sa "hva var det jeg sa? du vet han er en idiot".  
 Tumblr_m05tobkxo61r6ipclo1_500_large

Desverre mista jeg og Jørn mye kontakt når jeg flytta, jeg gjorde ikke ting enkelt for noen. Jeg husker knapt hvor mye han viste om mine planer, jeg vet at han viste jeg ville starte på Valle, men jeg tror ikke noen trodde jeg kom til å klare det. Jeg tror ikke noen var forbredt på at jeg skulle bli borte så lenge. jeg husker jeg pleide å si at det var bare 2 år, dersom jeg kom inn. Så skulle jeg komme hjem igjen og starte på igjen livet mitt der, ta lærling tiden og bosette meg på Otta sammen med verdens beste venner. Når de 2 årene var gått ville jeg ikke det, så jeg bestemte meg for å bli på Lillehammer, enda ett år gikk og jeg hadde fortsatt ikke kommet hjem. Jørn flytta fra Otta for å gå på skole, og jeg snakka knapt med han lenger. Jeg snakker fortsatt knapt med han, desverre, men det håper jeg å endre. Jeg håper at han skal hjem i påsken, for jeg skal prøve å få til ett par dager på Otta i år, sammen med noen bra folk, jeg har allerede lagt noen planer, og jeg har en stor greie å fortelle der, noe som kan endre livet mitt ganske mye, til det bedre håper jeg. jeg vil ikke dele det med dere enda, så derfor håper jeg at Jørn kommer i påska. For jeg vil dele det med han, og de andre fantastiske menneskene først. 
 Best-friends-friends-text-favim.com-309239_large

Alt i alt er det nemlig ett under at de ikke hater meg hele gjengen, med tanke på hvor elendig jeg er på å holde kontakten. Ting skal endres, jeg skal endres, og gamle vennskap skal bli nye. Åh, som jeg gleder meg til å se gamle folka igjen. Noen har allerede annonsert at de skal komme innom meg, og den ideen elsker jeg. 
 Funny-quotes-and-sayings-album-1_large

Hvorfor alt dette dukket opp nå? Jeg så på criminal Minds i natt, og da kom jeg til å teenke på en dag på ungdomskolen, rett etter Criminal Minds starta å gå, Jørn sa at jeg MÅTTE se på det, for det var så bra, og som (nesten) alltid hadde han rett. 

Jørn, jeg er her, nå og for alltid, med eller uten dialekt (mest uten nå om dagen da). Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits