Falske mennesker.

Noen ganger blir jeg sittendes å lure på hva som skjedde, hvordan det har seg at ting ble som de ble og hva som skjedde med de fantastiske vennene mine. Det jeg snakker om er at jeg trodde jeg hadde gode venner som ville godta at jeg forandra meg, at jeg hadde gode venner som sto for det de sa. Det viste seg feil. 

Eneste grunnen til at jeg ser hvordan de er, er at jeg nå står på utsiden og ikke kjenner dem igjen. For eksempel, en venninne av meg pleide å ta kontakt, invitere meg på kafé, komme innom hos meg og være hyggelig. De siste 3 månedene har hun gitt faen, på tross av den lange talen jeg fikk om at hun ikke kom til å slutte å henge med meg når jeg ikke var med de nye-gamle vennene mine. Jeg var på en fest for ett par uker siden, jeg dro kun fordi jeg ble invitert av noen som fortsatt bryr seg, enden på visa: jeg fikk stygge blikk fra denne så kallede venninnen min, og det på tross av at jeg kom alene. 
 

Noe som nesten er verre er de som er hyggelig når de er alene, men med en gang andre er rundt dem overser de meg fullstendig. Jeg mener ikke at noen skal synes synd på meg for dette, jeg var forbredt på at det kunne skje, men jeg er likevel skuffet over hvordan de oppfører seg. Jeg vet med meg selv at jeg lar dem gå, om det er sånn de skal være, er det ikke mennesker jeg vil være venn med. 

Jeg er nemlig gått lei av hvordan de baksnakker vennene sine, jeg er lei av hvordan folk oppfører seg, og jeg er lei av å se hvordan det ødelegger andre. 

Hva mener du om falske mennesker? 6 kommentarer

ninaphotography

25.02.2012 kl.15:27

Tragisk!

det rosa hjornet

25.02.2012 kl.15:27

ninaphotography: Sier meg enig.

johansenpia24

25.02.2012 kl.15:31

screw fake people. They`re not worth our time !

~éri

25.02.2012 kl.15:49

du veit je er her for deg, uansett hva <3

det rosa hjornet

25.02.2012 kl.22:53

johansenpia24: True!

det rosa hjornet

25.02.2012 kl.22:53

~éri: Det vet jeg, og jeg er her for deg <3

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits