Gratulerer med dagen til verdens beste Ina!

For 20 år siden kom verdens søteste lille jente til. Hun fikk navnet Ina Marlene, de første leveårene sine holdt hun til i hønefoss, det var ikke før hun flytta fra der jeg fikk æren av å bli kjent med henne. Hun flytta inn i nabohuset (hehe 920 meter mellom portstolpene), jeg tror faktisk hun flytta dit litt før meg, eller jeg bodde der først, men bare i helgene. Når jeg var 5 flytta jeg dit fast og da avtalte mammaene våre at vi skulle bli venner, jeg husker at jeg og mamma sto på trappa hos dem, og mammaen til Ina åpna døret med ett stort smil jeg skulle bli så vant til å se at jeg kallte henne ekstra mamma. Bak ekstra mamma satt ei lita jente som lurte fælt på hva som skulle skje, det var "veslesøstra" mi, eller hun ble det i alle fall. Så fikk jeg hilse på Ina hun som skulle bli vennen min, og vi ble venner vi. Vi starta i første klasse sammen, i samme klasse og hadde pulter ganske nerme hverandre, Ina kjente andre unger, jeg kjente bare henne. Ina inkluderte meg stort sett. Vi tok drosje til skolen hver dag sammen hjem dro jeg ofte aleine siden Ina gikk i SFO. I andre klasse fikk vi fortsatt gå sammen og sånn varte det helt til syvende klasse. Når vi skulle begynne i 8.klasse viste vi at vi fikk gå sammen, det hadde vi fått vite før sommeren. Jeg tror ikke noen av oss har vært så spente på noe noen gang. Nye klasser, nye bygninger, nye lærere. Jeg husker vi snakka om det på drosja den morgenen. Jeg husker vi ikke gikk fra hverandre ett sekund før vi var inne i klasserommet og fikk med oss hvem andre som skulle være i klassen vår. Noen få nye, noen fra tidligere paralell klasser og noen fra tidligere klasser. Jeg var bare glad for at Ina var i klassen. Jeg var nok mye mer avhengig av henne enn det hun var av meg. Det var så mye lettere å like henne så hun hadde flere venner.

Gjennom de tre årene på ungdomsskolen var vi ikke uvenner, men mye av tiden var vi i forskjellige gjenger. Jeg hadde mine venner og hun hadde sine. Det var ikke lenger sånn at vi ringte hverandre hver dag eller var hos hverandre hele tiden. Likevel vet jeg og viste da at den eneste jeg ville hatt med meg på en øde øy var Ina. I tiden mellom 9 og 10 de klasse hadde Ina hjulpet meg så mye at ingen aner det. Og når hennes 16 års dag kom opp viste jeg at jeg måtte få det til å bli en uforglemmelig dag. Jeg tror jeg klarte det. Jeg fikk med ekstra mamma på å lage suprise party til Ina. Jeg og noen venner av oss lagde det i stand hos ekstra mamma mens de var ute å spiste middag. Vi huska knapt nok bursdagen hennes tidligere på dagen, stakkars Ina trodde vel at hun hadde værdens værste venner, men neida når hun kom hjem hoppa vi frem med ballonger og gaver. Jeg og min erke fiende hadde til og med samarbeida. Erke fienden min var beste venninna til Ina på den tiden. Jeg tror Ina var utrolig stolt av oss begge da. Hehe.
Når 10 de klasse var slutt dro jeg fra henne, hun viste jeg hadde tenkt på det men jeg tor ikke hun trodde jeg kom til å gjennomføre det. Når jeg fortalte det til henne sa hun at hun kom til å dø om jeg dro. Det er nesten 4 år siden og heldigvis lever hun fortsatt.
Ina ble igjen på Otta, jeg visste det ville gå bra for hun hadde alle vennene våre, sånn som Marit og Jørn. Jeg viste de ville passe på Ina og det gjorde de. I jula det året husker jeg at jeg og Ina var hos Jørn, da var det oss tre mot verden, igjen. I ene ferien på vinter-våren kom Ina den lange veien til Toten for å besøke meg, jeg dro hele veien til Lillehammer for å hente henne. Og så var hun hos meg noen dager. Vi dro på kino på gjøvik og så max manus sammen med ei i gangen min, også måtte Ina hilse på hester, Ina er ikke sååå glad i hester. Vi lovte å være flinkere på å holde kontakten, det faila som det alltid gjør.

Når pappa døde stillte Ina og familien hennes opp hvert sekund. Ina har alltid stillt opp for meg når jeg har hatt det vanskelig, jeg skulle ønske jeg kunne vært like flink til å stille oppp for henne.
For det meste så har jeg bare ordna det så hun kunne ha hemmelige stevnemøter med folk og hjelpt henne når hun har hatt kjærlighets sorg. Jeg husker ikke sist jeg så henne, men jeg vet jeg snakka med henne i forrige uke og jeg vet at samme hvor dårlige vi er på å snakke sammen kan jeg alltid stole på henne. Jeg vet at om jeg befinner meg der hun er kan jeg bare ringe så har jeg henne ved min side, og jeg håper hun vet at det samme gjelder om hun er der jeg er. Jeg skulker hva som helst for den jenta.

Ina er den eneste jeg kjenner som får til perfekte Jack Sparrow etterligninger, hun er den eneste jeg kjenner som kan få ett falskt smil til å se ekte ut og hun er den eneste jeg kjenner som kan be deg dra til helvette på en så fin måte at du gleder deg til turen.
Ina har det vakreste smilet, de mest ekte øynene som bærer både sorger og gleder. Hun har den kjedligste naturlige hårfargen som finnes (kommune grått) og hun er den eneste som kler den. Jeg kjenner kun ei jente som kan hate noen så utrolig mye og fortsatt få folk til å tro at hun liker personen om det må til, jeg kjenner kun ei jente som alltid sier meningen sin og aldri har løyet. Hun heter Ina Marlene og er verdens beste.

Nå vil jeg beklage at jeg ikke har noen biolder av henne, men mobilen min har det ikke, så da får dere enten gå innom snegle.blogg.no og se hvor fin hun er eller sjekke om du finner a på facebook. Ikke at hun er så glad i stalkere da, ta turen innom bloggen hennes og gratuler henne med dagen. Får du sjansen til å bli kjent med henne dreper jeg deg om du ikke tar den. Hun er verdt mer enn noe annet i verden.
Ina, jeg elsker deg! (som venninne altså, haha, husker du vi pleide å si det? "jeg er glad i deg, som venninne altså" )4 kommentarer

Ina

08.02.2012 kl.14:08

AWWWWwwww! Tårene renner og jeg kan ikke slutte å le! Jeg skal be folk gå til helvete litt oftere :D

Marit :)

08.02.2012 kl.23:39

Jeg er fremdeles litt skuffa over at jeg ikke fikk komme i surprise bursdagen hennes:(:(:(

Meeeeen, det går bra!

Verdens beste jente har blitt 20år!

det rosa hjornet

14.02.2012 kl.16:23

Ina: <3 gjør det du snuppa <3

det rosa hjornet

14.02.2012 kl.16:24

Marit: hehe.

true ^^

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits