I'm better then myself.

Hei verden. 

I det siste har ting vært litt rart, litt av grunnen til det er vennene mine, jeg får bedre og bedre kontakt med den gamle gjengen igjen, noe jeg er kjempe glad for! Jeg blir mer meg selv igjen, og jeg klarer å nyte de gode stundene av livet. Dessverre så går det utover den nye gjengen. Den nye gjengen er ikke glad i den gamle gjengen, den nye gjengen kjenner bare deler av meg, vel og merke så kjenner de den jeg var når jeg var sammen med Totto. 

Randum bilde av folk jeg ikke har så mye kontakt med fra gamle gjengen.  

Jeg er desverre en sånn person som endrer meg mye, og ofte. Jeg vet at den nye gjengen min hater forandringer, men det er sånn jeg er. De alle fleste har bare kjent den Anni som var sammen med Totto. Den Anni som konstant skulle hjelpe alle andre, og gi faen i seg selv, den som skulle oppfylle alle andre sine ønsker. Den jeg ble når jeg tok valget om å selv slå meg til ro. Det valget burde jeg ikke tatt. Men det føltes som om det var forventa av meg, og da gjorde jeg det. 

Bilde er fra når jeg og Fredrik og noen andre dro på Otta Martnan. Det var rett etter at jeg hadde flytta til Toten.  

Nå skal jeg slutte å gjøre det som blir forventa, dersom det ikke er noe jeg vikelig ønsker selv da. Jeg skal bli meg selv igjen. Når jeg flytta fra Otta så forlot jeg det kjedelige livet mitt. Jeg forlot det meste. Jeg flytta hit for å kunne være meg selv, og det var jeg, jeg var meg selv veldig lenge. Så følte jeg at folk begynte å forvente at jeg kun skulle ta superbra valg, jeg måtte roe meg ned når pappa døde, jeg måtte bli voksen. 

Thea en gang jeg støtte på hu på gjøvik, før hu begynte på Valle.  

Men hvorfor måtte jeg det? Jeg var 17, det var ikke meningen at jeg skulle leke voksen på full tid enda, det er det ikke nå heller. Så nå skal jeg fortsette å ta voksne valg, men jeg skal også være en ungdom, det er jo det jeg faktisk er. Jeg føler jeg spora litt av med forklaringer her nå. Anyways. 

Glenn, bildet er tatt engang han dro meg med på shopping. 

Jeg håper at den nye gjengen kan respektere at jeg vil ha tilbake det livet jeg forlot den sommeren jeg ble kjent med de. Jeg håper at de kan glede seg over å se meg faktisk nyte alkohol innimellom. Jeg håper de kan se at den gamle gjengen er utrolig bra folk, som jeg er utrolig glad i. 

Bidet er tatt første gangen jeg møtte Ronja( http://bombingforpeace.blogg.no ). Hu er den lengst til høyre som ser litt forever alone ut. 

Jeg er utrolig glad i begge gjengene mine, og jeg vil ikke miste noen. Dersom de velger å ikke bry seg om meg lengere får det være dems sak, men jeg kommer til å være den jeg er. Uansett. 

Bidet er av Marius, Emilie, meg og Marita. Har ikke noe kontakt med dem lenger heller. 

Anni!  5 kommentarer

bombingforpeace

12.01.2012 kl.14:16

Gosh, var det den første gangen! O.o

Jeg ser helt forjævelig ut btw.

det rosa hjornet

12.01.2012 kl.14:19

bombingforpeace: Vi hadde sett hverandre før, men ikke snakka sammen, så ja, det var den første gangen :P

Synes du ser søt ut jeg ^^,

wildandfree

12.01.2012 kl.14:40

sv; jaa, må nok det! Har ikke greid å sovne igjen på natten etter powernapsa. Føler meg ganske zombie for øyeblikket :b

PsychoHead

24.01.2012 kl.20:17

Wowshaiiit. Høh, var fine tider i gamledager Anni : )

det rosa hjornet

24.01.2012 kl.20:57

PsychoHead: Overaska over at jeg fortsatt har de bildene eller? :P

Det var fine tider, når vi bare nøt livet og levde for den dagen det var :)

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits