Høl i døra, høl i taket, handlevogn i stua, alkohol på veggen og fotspor i taket.

Ja, du leste rett. 

Som alle vet var det nyttårsaften på lørdag. Og den dagen ble tilbragt med supre mennesker. Sov nesten hele dagen i forveien, og mesteparten av natta, så vi sto opp tidlig, og var veldig flinke. Så rydda man leilighet, handla mat og alkohol. Dusja og pynta seg. Fikk til og med på Linda en kjole, søt hun var. 
 

2 kjente fjes dukket opp tidlig, så da hadde man ett hyggelig vors med dem, etter hvert kom Hans Jørgen kjørende med noen flere gjester, jeg fikk høre navnene dems, men ikke faen om jeg husker. haha. Så ble det litt telefon snakk før Hans Jørgen dro og henta flere av min kjære sine venner. Så fikk jeg hilst på noen flere fjes, de gjorde nok litt hardere inntrykk for jeg husker 3 av dem, både navn og utseende (i betydningen, jeg kan kjenne de igjen).  

Han ene slo hånda si noen ganger i taket, så derfor er det hull der (ja, det er også grunnen til at jeg husker han). Min kjære ble snudd på hode sånn at han kunne gå i taket, så der er det sko merker, og noen fant en handlevogn og putta inn i stua. Alkohol på veggen er selvskrevet etter en fest. 

døra i bakgrunnen her har ett hull i seg nå.  

Så var det noen luringer som hadde lagt jakkene og div inn på soverommet vårt, så når vi gikk og la oss låste jo vi døra, og vi har på en måte henge lås, så det er vanskelig å bryte seg inn. Selvfølgelig sovna vi, og sov utrolig godt frem til det bråka masse, min kjære sto opp, låste opp (vi var alle overbeviste om at han kom til å dra til noen, søvn er nemlig viktig, og man skal ikke forstyrre søvnen) døra, fant tinga, så på andre døra, og fant ut at noen hadde slått hull i døra. Vi snakka litt med de få gjestene som skulle overnatte, lo litt, og gikk og la oss igjen. 

I løpet av kvelden har jeg 2 svarte hull, men vet hva som skjedde og hvorfor de er svarte, så det går bra. Jeg fikk også hilst på Marita igjen, siden Trine og Hanne hadde med seg henne innom hos oss en tur. Koselig det. 

bilde er ett år gammelt. 

Jeg har ingen bilder fra kvelden, men vet det var noen som tok, så skal se hva jeg får fatt i etter hvert. 

hadde du en bra nyttårsaften?Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits