Min kjære.

Som dere har fått med dere så har jeg blitt sammen med Glenn ganske nylig. Og så vidt jeg husker har ikke han blitt nevnt på bloggen før, så derfor får jeg nesten fortelle dere hvem han er.

<3

Dere husker jeg nevnte at jeg ikke alltid har bodd på Lillehammer, sant? Vel, noen uker før jeg flytta dit for 3 og 1/2 år siden, støtte jeg på kjntsfolk som dro meg med på noe som het Link. Der møtte jeg masse kule folk. En av de skjønte at jeg var fra Otta, og det var ikke godt mottatt, han var nemlig fra gausdal, og de er erkefiender.

Høytalere i leiligheta hans.

På tross av at jeg sa jeg misslikte otta, endte vi med å krangle. For selv om jeg missslikte otta, så snakka jeg døl. Jeg fikk høre opp og ned og mente om hvor fucka jeg var og hvor dumme alle fra otta var. Han fikk samme leksa tilbake, bare på døl. Noe han ikke skjønte så mye av. Haha.
Venna mine holdt meg fordi jeg ble så sint at jeg holdt på å slå til han.
Og det var mitt første møte med Glenn.

Meg

Neste gang jeg møtte han var vi mer siviliserte begge to. Det var vel egentlig bare fordi en venn av oss ga oss klar beskjed om å oppføre oss. Haha. Uansett fikk vi ett bedre inntrykk av hverandre da, og vi ble etterhvert venner.

(min kjæres yndlings røyk)

Når jeg gikk på valle og sleit mye så stillte alltid Glenn opp for meg, hadde han problemer stillte jeg opp for han. Det siste året har vi nesten ikke hatt noe kontakt, han flytta og masse skjedde. Sånn er livet.

En at tattoveringene hans.

For en stund siden begynte vi å snakke sammen på nett igjen, og så starta vi å flørte, og så endte jeg opp med å dra på besøk til han. Det var skummelt det. Hehe. Ikke kjempe skummelt, men fortsatt, det er ikke sånn jeg pleier å gjøre akkurat.

Den nye låsen på soveroms døra.

Jeg er vanvittig glad for at jeg dro hit. Jeg har en fantstisk fyr som jeg er glad i. Og som har gjort livet mitt mye bedre i det siste.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits