Årshoroskop.

Gjør som Hanne og Kristina.

KREPSEN.

Generelt: Dette året blir ikke det beste, men bedre tider kommer. Dette året vil du bli skuffet over deg selv. Du er keen på å reise, og dersom du velger å reise vil du få noen hyggelige overraskelser. Utlandet frister. En krangel med familien står skrevet i kortene. Det vil skje en forandring innen familien. Dette året bør du satse på å være mer med venner og familie enn tidligere. Kanskje på tide begynne trene eller trene mer?
Kjærlighet/forhold: Dersom du er singel, er du redd for å binde deg i et fast forhold, og det beste er å være singel ut året.  Du vil møte en, og det er kjærlighet ved første blikk. Kanskje han er den rette? Men husk å være klar for et forhold før du gjør noe. Du vil møte en del utfordringer ellers i kjærlighetslivet. Du vil oppleve en del sjalusi. Trekantdrama. Dersom du er i et forhold er det viktig å ikke ta kjæresten din for gitt! Du vil bli overrasket over kjæresten din i år, og du kommer til å lære han å kjenne på en helt ny måte.
Karriere/økonomi: Du må  være realistisk med målene dine, ikke ha mål som du uansett ikke kan klare. Pass på økonomien din!!
 
http://everythingagirlneedtoknow.blogg.no/1293751634_rshoroskop_2011.html#comment-79652498


Generelt: Dette året har såvist ikke vært det beste. Jeg vil ikke si jeg er spesielt skuffet over meg selv. Å reise har frista veldig, og jeg har reist masse, innenfor landets grenser vel og merke, til og med innenfor oppland fylke. Jeg krangler ikke med familien noe mer enn i fjor, siden jeg avskrev nesten halve familien rundt jul i fjor, det skal vel også nevnes at de avskrev meg under en måned senere. Den delen av familien jeg fortsatt tenker på som familie har jeg ett veldig godt forhold til. Jeg er like mye med venner som jeg har vært de siste 3 årene, og like lite med familien som jeg også har vert de siste 3 årene. 

Kjærlighet/forhold: Jeg var i ett forhold, som jeg ikke vil si jeg tok forgitt. Trekantdrama kan vel man på en måte si det har vert (ja takk til bekreftelse på dette fra venner..??). Overasket over han i ettertid av forholdet, ikke under forholdet, vil jeg si. Så det stemmer vel. 

Karriere/økonomi: Jeg fikk jobb, en jobb jeg liker og trives i. Jeg forsøker å passe på økonomien så mye som mulig, det er vanskelig. haha. 

Vil si ganske mye stemmer, men synes ikke det er kjempe skummelt. 2 kommentarer

Hannepaii

06.12.2011 kl.07:45

Nei, de failer på noen. Sånn som søstern min passet ikke stjernetegnet hennes (vel, vårt) i det hele tatt. Mens jeg passet ganske godt! Kommer vel ganske an på hvor mye man tror på sånne ting også :)

det rosa hjornet

06.12.2011 kl.07:50

Hannepaii: Ja, og mye av det er det en 50/50 sjanse for at kan stemme, noe som gjør at ca halvparten vil passe :P Og noen får det til å passe fordi de blokker ut ting, jeg tror mitt halveis passa, så I'm happy :)

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits