Just so you know!

I'm alive! 

Hei verden. Jeg har vært litt fraværende noen dager nå, det er fordi jeg har gjort massemasse! PÅ onsdag dro jeg og Lars opp til Otta for å ta vare på den ene hesten min noen dager. Litt godt å være hjemme, men jeg merka godt at jeg var blitt vant til by livet. Jeg bor ganke lost på Otta, så det er ganske stor forskjell fra å bo midt i byen som jeg gjør på Lillehammer. 
 
Lars.

På torsdag var vi en tur på sel (nord sel altså) for å besøke grava til pappa, da viste jeg også Lars noen av de gamle henge stedene våre, og pekte på husa til omtrent alle jeg kjenner. Når man kom seg hjem igjen (noe som er vanskelig siden det går ca 6 busser per dag) lagde vi (jeg) hjemmelaget pizza. 

På fredag ringte en søt Marit og sa at hun kom på besøk, hun tok med seg Mariann og lillebroren hennes. Super koselig! Mens de var på besøk kom dyrelegen også, han skulle bare ta en liten sjekk av hesten min for å skrive en helseerklæring sånn at de som skal ha henne vet hun er frisk. Noen timer etter alle hadde reist kom min mor og hennes søster hjem, så fikk jeg overtalt (okey, masa) BI (Bjørn Ivar) til å komme på besøk. Jeg tror jeg har møtt BI sånn 3 ganger siden jeg flytta, så det var koselig å snakke med han igjen. BI er forresten en awesome fyr jeg gikk på skole med før. Vi ble kjent gjennom felles venner og hang mye på sel sammen. Den vennegjengen var awesome, og alle andre fra den gjengen, som jeg hadde bra kontakt med, har flytta. Bi var hos meg til jeg gikk og la meg, deilig  kunne snakke om gamle dager og at noen faktisk vet hva jeg snakker om! 
 
Jørn og BI. 

På lørdag sto jeg opp tidlig, fiksa greier med hesten, gikk en tur med Lars for å vise han ting i område. Så leide vi hesten fra hjemme hos meg og bort til kirka der hun ble hentet av en transportbil. Så dro vi til Otta der jeg kjøpte min avhengighet's mat som kun selges der. Jeg skulle vise Lars Skolene jeg hadde gått på, og på den lille gå turen støtte vi på nabo gutten, han var MYE mindre sist jeg så han. Så jeg kjente han knapt nok igjen, men han kjente igjen meg da, så da fikk jeg en søt liten klem. 

Meg
 
Så kom vi oss hjem til Lillehammer og starta halloween festinga. Var i byen og hilste på søte mennesker, snakka med folk jeg ikke hadde sett på lenge og nøt livet. Ble også fortalt endel som jeg synes stemmer. Litt kult. 

Så da vet dere at jeg lever, og ikke har glemt dere! 

Love!Én kommentar

wildandfree

01.11.2011 kl.20:59

sv; ååh, så bra! Dyebeskyttelsen her nede setter vel i gang når det er absolutt krise. Ellers har jeg verken sett eller hørt så mye fra dem. Jeg vet bare at det går sykt mye katter løst som ikke har ett hjem. Ikke kan jeg ta meg av noen heller, da jeg har 3 katter og en hund som har mer enn nok med de 3 fra før :b

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits