Når du minst venter det.

I dag sto jeg opp, satt på pc-en en stund, forsøkte å ordne noe heste greier, som viste seg vanskeliger enn det burde være. Så kledde jeg på meg ett antrekk som jeg likte veldig godt. Skal få noen til å ta bilde av meg i deg en dag, sånn neste gang jeg finner det for godt å bruke. Etter litt rydding og mat dukket en Lars opp på døren, han hadde med seg gledelige nyheter om at verden var ett fint sted, siden søte Karoline skulle lage middag til oss etter jobb. 

Ikke middagen Karoline skulle servere, men det var tog maten min på lørdag, og det eneste bildet med mat jeg kunne finne akkurat nå. 

Etter en stund var det tid for jobb, så da satte jeg og Lars nesen mot byen. Når vi gikk gjennom gågata var det ei søt lita jente som stirra skikkelig på meg, før hun sier halv høyt "Mamma, pappa! Se på den damen, hun har rosa hår. Så fint det var, sånn vil jeg og ha." Jeg tok meg selv i å smile til den søte lille jenta, og bli veldig glad for komplimente. Selv om hun ikke sa det direkte til meg ble jeg glad for at hun sa det høyt nok til at jeg hørte det. Herlige verden! 

Ikke det beste bildet av meg, men dere ser litt av antrekket mitt og dere kan se håret mitt. WebCam FTW! 

Når vi gikk forbi Krem så vi en Hanne og en Sandra, siden en Hanne skulle jobbe venta vi på henne og gikk den siste delen av veien til jobb. Der gjorde jeg det rimelig bra før første pause, så da var jeg en stolt liten Anni. Takk til Erik og Dan (Når jeg sitter ved siden av Erik på jobb gjør jeg det alltid kjempe bra, så derfor takker jeg Erik for å få sitte ved han, siden han er awesome, og Dan for at han kunne bytte plass med meg så alle fikk sitte som de ønsket)! Resten av dagen gjorde jeg det også ganske bra, så da er jeg en fornøyd liten Anni. 

uuu, her ser dere litt av beina mine også. 

Etter jobb stakk jeg og Lars innom hos meg og hilste på Kristina og BK, før vi gikk hjem til Lars der en Karoline ventet med middag til oss. Deilig. Middagen besto av gryterett i taco lefse. Når vi hadde spist litt satte vi på en gøyal film som vi kunne le masse av. Etter filmen satte jeg nesa hjemover. Nå snakker jeg med Anders på Skype, har skifta på senga og vurderer å rydde litt igjen. 

Smile! 6 kommentarer

Så skjønn du er, altså! :D

Herlig kommentar fra den lille jenta altså, det er så utrolig skjønt!

det rosa hjornet

25.10.2011 kl.11:09

Lizbeth Osnes: Aww:) Takk^^,

Ja, det er så koselig å få komplimenter av andre mennesker, det gjør virkelig dagen mye bedre :)

Ronja Wiktoria

26.10.2011 kl.21:51

Anni! Litt utenfor tema!

MEn om du en gang går tom for noe å skriv om, så lag en sånn en: http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=+meme#/d16nfuc

Tenkte på deg med en gang jeg så den xD Lol

det rosa hjornet

27.10.2011 kl.14:03

Ronja Wiktoria: okei :-) skal sjekke den ut når jeg har ordentlig nett igjen :-) er på otta og har kun mobil nett nå :-o

Potter News

03.11.2011 kl.16:02

Aaaww så skjønn kommentar frå hun jenta :D <3

det rosa hjornet

03.11.2011 kl.23:46

Potter News: Ja^^,

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits