My days!

Dette er pretty mutch hva jeg gjør om dagen. Tenkte dere fortjente noen nye bilder, så da har jeg funni frem noen som dere ikke har sett. Det vil si at de er tatt i løpet av den siste uken!


Jeg er i stallen, her ute på beitet og børster Grådun, og ja, jeg vet det ikke ser ut som om jeg er kledd for å være i stallen, og nei, jeg var heller ikke kledd for stall arbeid. Siden man hadde planer etter å ha vært i stallen måtte man nesten putte på klær som man følte seg bra i. Jeg har i de minste stallsko på da! 

I stallen er ofte Lars med, jeg tilbringer mye tid med Lars, det er super koselig! 

Dette bildet er også av meg! Jeg skulle putte på Grådun litt av medisinen hennes (hun har våteksem), så da putta jeg på meg søte blå hansker for å ikke få så mye av middelet på meg selv. 

Jeg forteller meg selv at jeg skal være positiv og glad, da følte jeg for å lage dette bildet. Det symboliserer altså hvor skiftende humøret mitt er. 

Jeg prøver også ut endel forskjellige sminke looks om dagen. Dette er halloween inspirasjonen min, jeg vil ikke fortelle dere hva jeg skal være helt enda, så da får dere pent vente!

Nærbilde av lukka øyne. 

Randum bilde av sminken. 


ditto! 

Utenom å være i stallen, henge med lars og skifte humør så jobber jeg endel om dagen, siden jeg trenger masse penger må jeg jo jobbe masse. God plan sant? Også sitter jeg masse på skype med Anders! Jeg er glad i Anders, han er flink til å få meg positiv igjen! Så har han jo ganske god trening i det også da, siden han gikk på valle med meg og var masse med meg og mine venner (som kanskje var hans venner først) når jeg gikk første året. 

Jeg er jo også sosial med andre enn Lars, det bare er mest med Lars om dagen. 

Anni!2 kommentarer

Hannepaii

21.10.2011 kl.07:45

Men jeg vil vite hva du skal være til halloween nåå D:

det rosa hjornet

22.10.2011 kl.05:46

Hannepaii: Jeg tror jeg har sagt det til deg :P

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits