Upside down!

Verden er snudd litt på hodet, og dere aner ikke hva jeg driver med. Det er jo litt skrudd, siden jeg alltid blogger hva jeg gjør. Noe jeg har vært litt dårlig på i det siste. Dersom det hjelper har jeg ikke vært så flink på å lese blogger i det siste heller, noe som kan bety at jeg er superopptatt alltid, og må sette dere til side. Det er faktisk ikke greia i det hele tatt, eller altså jeg er ganske opptatt deler av dagen nå, men jeg er veldig sliten både fysisk og psykisk. Jeg er nok ikke like frisk som jeg så gjerne vil være, helgen har bevist det, men jeg føler på meg at denne uka blir bra, og at jeg kommer til å klare å bli helt frisk snart! Jeg vil nemlig ikke være "hemma" av de psykiske probleme mine lenger (ikke at jeg noen gang har villet hatt de).

Uansett, i helga skulle jeg jo egentlig til coscon, det måtte jeg droppe siden Grådun kom. Og Grådun er viktigst, selv om jeg er veldig lei meg for at jeg måtte droppe coscon. Dersom dere ikke vet hvem grådun er kan jeg opplyse dere om at hun er min fantastiske fjording (ja en hest) som trengte å komme hjem til mammaen sin (jepp, jeg er mammaen hennes). Så da fikk man fiksa seg stallplass og ordna alt som måtte ordnes i ett ekstremt stress. Nå står hun på en stall på vingnes sida, og jeg er veldig glad i buss nr 3 om dagen. Yeey! Utenom det så har jeg skada knee mitt igjen. Ikke så ille altså, har bare overbelasta det igjen, så det ordner seg. 

Ellers har jeg jobba, vært sosial og vært meg selv. Har dessverre ikke noen bilder da Linn har kameraet mitt siden hun skulle ta bilder for meg på coscon, noe hun ikke gjorde, teite (men veldig søte) Linn! 

 4 kommentarer

danarki

06.10.2011 kl.14:18

Kjedelig at du ikke kom deg til coscon, men noen ganger må man jo bare prioritere annerledes.

det rosa hjornet

06.10.2011 kl.17:11

danarki: Ja, det var ganske kjedelig, særlig med tanke på at de aller fleste synes coscon var så utrolig bra i år, men hesten min er viktigst :)

ay-chan

06.10.2011 kl.20:18

meh jeg tok 2 bilder da! =( idk hva som hendte.. det bare ble ikke fler! ='o og jeg må huske å ta med kamra ned en dag nåsnart *slaps self*

det rosa hjornet

07.10.2011 kl.12:41

ay: yes please! I want camera! :)

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits