Musikk

Hei dere, siden jeg ikka skal sove i natt (av grunner jeg ikke forteller her og nå) tenke jeg å lage en liten spilleliste til dere. Bare fordi dere fortjener det! Dere vet jo at jeg ikke hører på musikk. <i betydningen: Jeg har ikke noe imot musikk, det er bare ikke helt min greie, men som alle andre har jeg noen tilfeller der musikk på en måte hører litt med. Så nå skal jeg legge inn litt musikk til dere. 

Når jeg er sint setter jeg på noe av Maiden. Dette starta rundt 8 klasse når jeg fikk en cd av en venn. Maiden er perfekt "jeg er forbanna" musikk for meg. 

Når jeg er trist og deppa kommer denne opp. Det starta når jeg og en fyr som en gang i tiden betydde mye for meg krangla. Noe som skjedde litt for ofte. Dette var en av de sangene han fikk meg til å like, og siden da har det vært min deppe sang. 
 

Når jeg er glad hører jeg på denne. Det starta rundt den tiden denne var super populær, og jeg er fortsatt ganske glad i den. Og det faktum at jeg elsker stilen til sangeren gjør ikke sangen dårligere. 
 

Når jeg skal rydde kommer flere av hennes sanger inn i bildet, men jeg har jo noen favoritter her også. Disse er bra å rydde til fordi jeg får lyst til å bevege meg. 
 

Den siste tiden har jeg fått øynene opp for ett nytt band. Og det er faktisk norsk, de holder til i bergen og det var det Caroline som tipsa meg om via hennes blogg. Hennes kjære spiller i det, og siden hun er awesome måtte man jo sjekke ut hvor bra han var også. 

Så da vet dere litt om hva jeg hører på og hvorfor. Jeg har ikke klart å plassere CreTura noe sted enda siden de har så lite ute. Det jeg vet er at jeg liker dem, så de ender nok opp ett sted når jeg finner litt mer ut av hva de passer til for min smak. 

Er du litt som meg? Sånn som ikke er musikk avhengig men har dine små gjøremål eller følelser der musikken passer inn? Eller er du avhengi? 4 kommentarer

Deathshade!

30.09.2011 kl.08:48

Tusen takk for at du postet Hate Fuel!

Setter stor pris på at du liker musikken vår!

Slipper albumet vårt om en stund!

Igjen tusen takk!

Ha en fin dag!

- Benjamin "Deathshade"

det rosa hjornet

30.09.2011 kl.10:03

Deathshade!: Ikke noe problem :) Når man liker noe forteller man andre om det :) Og jeg gleder meg til albumet kommer :)

Ha en fin dag du også :)

det rosa hjornet

01.10.2011 kl.20:30

Lizbeth Osnes: :)

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits