Jeg lovte dere

en liten uppdate på hva som skjedde hos legen i dag, så da holder man ord og forteller om det. 

Som mange vet (og kan se) er jeg ganske tynn, noe som egentlig har plaga meg en stund, altså, jeg liker å være tynn, men jeg vet at om jeg blir tynnere så er det farlig for meg. Så derfor har jeg i lang tid hatt ønske og planer om å snakke med en lege om dette. Den forrige legen jeg snakka med virka ikke så alt for bekjymra siden jeg starta å miste vekt i 2009.

*kødde bilde fra en merkelig dag. bildet er ikke redigert på noen måte*
 
Frem til 2009 hadde jeg en forholdsvis sunn vekt, okey, den var heller ikke sunn, men den var sunnere enn nå. Jeg starta å miste vekt etter at min far døde, da jeg hadde litt større problemer med å spise oppå alt anna. Jeg spiste, men jeg slutta på en måte å ta til meg den næringen jeg burde, jeg tok kun til meg den næringen jeg behøvde for å komme gjennom en dag, og på det værste spiste jeg bare det folk "tvang" i meg. Ikke fordi jeg ikke ville spise, men rett og slett fordi jeg ikke hadde matlyst i det hele tatt. Dette holdt på noen måneder, men ettersom tiden gikk ble jeg skate men sikkert "lega", og jeg starta å spise normalt igjen. Problemet da lå i at jeg hadde logisk nok mista endel vekt. 

*Promenaden i sommer*

Hadde alt starta å funke som det skulle igjen så hadde jeg lagt på meg igjen det jeg hadde mista, men det har ikke skjedd. Så etter at jeg var hos legen med dette den første gangen, og den legen ikke så på det som ett problem slappa jeg mer av. Jeg har gjevnlig veid meg likevel og holdt ett lite øye med BMI en min. Og lest litt mer på hva som er farlig og ikke. Jeg har hatt en gjevn vekt det site halvåret, og den holder seg veldig stabil, men fortsatt går den ikke oppover. 

*Bilde fra i vinter en gang* 

Så når jeg likevel skulle til legen i dag for å få sykemelding for den dagen jeg var syk fra jobben, tenkte jeg å spørre han om hva han mente. Han spurte hva jeg hadde veid før, og hva jeg veide nå, samt at jeg ble veid, og han målte da BMI en min. På han så virka det som om han ble bekjymra når han hørte den vekta jeg hadde, fordi den var for lav, så når vi i dag veide meg til 50,9 kg med klær var han ikke akkurat overbegeistra kan vi vel si (BMI på 17). Så vi ble enige om å ta noen blodprøver for å se om jeg kan mangle noen vitaminer eller andre stoffer som hindrer meg i å legge på meg.  

*bilde fra i vår en gang, med verdens særeste ansiktst uttrykk*
 
Jeg har alltid vært tynn og har alltid hatt veldig høy forbrenning, så dersom det er noe så enkelt som at jeg mangler noen vitaminer for å ta til meg næringen jeg burde skal man fikse dette ganske lett. Så da håper man det er så enkelt. 

*bilde en uke gammelt eller noe sånt* 
 
Nå vil jeg bare understreke at det ikke på noen som helst måte er sunt å være så tynn som jeg er, og at dette er noe alle burde passe litt på. Jeg har latt det gå med tanken på at den første legen hadde rett litt for lenge og burde nok tatt kontakt med en annen lege for lenge siden. Jeg sier ikke at du skal bli opphengt i vekta di, men dersom vekta di har en unormal økning eller synking burde du nevne det for en lege. Sånn at man kan se at det ikke kommer av noe farlig. 

Bildene er valgt tilfelidig. Og kun lagt ved for å unngå at innlegget skulle bli for tørt. 8 kommentarer

Lars Erik

28.09.2011 kl.08:27

He he, mye morsomme bilder.

50 kilo er ikke så mye, da går det to av deg på en av meg. ^^

Jeg syntes du kler vekten du har, men vist du er misfornøyd med den så må vi jo finne en løsning på det. Er det noe jeg kan så er det å legge på meg. :)

det rosa hjornet

28.09.2011 kl.12:42

Lars Erik: Bilder kan gjøre mye med ett innlegg.

Jeg vil ikke kalle meg missfornøyd, det er mere det at det er farlig for meg å være så lett.

Marit :)

28.09.2011 kl.13:18

Pass på deg selv, vennen <3

Du har aldri vært spesielt tjukk, men jeg må si meg enig i at 50kg er en del for lite:/ Det er ikke bra å ha for mange kilo på kroppen, men det er ihvertfall ikke bra å ha for lite!:/

Savner deg <3

det rosa hjornet

28.09.2011 kl.13:22

Marit: den gyldne middelveien er vanskelig å finne.

Savner deg også snuppa<3

iselin

28.09.2011 kl.19:57

Anni, jeg syns det er VELDIG bra at du har dratt til legen og spurt, du kjenner jo meg, jeg blir bekymra.. Jeg vet du tar vare på deg selv, men jeg er jo ikke dum, du husker jeg har spurt deg flere ganger, sant ? : )

Håper det ordner seg for deg og at det er så enkelt, og trenger du noen å snakke med vet du hvor jeg er : ))

det rosa hjornet

29.09.2011 kl.02:29

iselin: Jeg vet du har vært litt bekjymra, men du skal se alt ordner seg :)

Og ja, jeg vet du har spurt :)

Det vet jeg ^^

Anne Grethe

01.10.2011 kl.17:16

Det er bra du har skjekka det opp:)

Håper det går bedre snupp^^

det rosa hjornet

01.10.2011 kl.20:31

Anne Grethe: :)

Det gjør det nok :)

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits