Sent i seng og tidlig opp!

I går gjorde jeg masse sånne fornuftige greier. Eller egentlig ikke. Jeg ringte noen heste telefoner, sendte noen heste meldinger og jobba. Det var den fornuftige delen av dagen. 

Jeg var også hos Lars etter jobb sammen med Hanne, så jeg skulle få sett siste filmen vi hadde planlagt (hulk). Så nå har jeg sett i rekkefølge: Captain America, Thor, Iron man 1, Iron man 2 og Hulk. Ja, jeg vet jeg faila litt på rekkefølen, men det går bra. 

Grunnen til at jeg er oppe så tidlig er faktisk bare at jeg skal til legen en tur, og jeg synes egentlig ikke dette var ett ypperlig tidspunkt på dagen, men det syntes vist legekontoret mitt. Blæ. Altså med tanke på at jeg ikke står opp tidlig til vanlig så er dette litt tortur! jeg er veldig glad for at jeg kan dra rett hjem og sove videre etter lege timen min. Ogja, bare så dere vet det; jeg er ikke syk, jeg skal bare til legen for å spørre om masse greier. Og sjekke noen småting. Jeg ser ikke like våken ut nå, som jeg gjør på dette bilde. Så vet dere det. 2 kommentarer

Hannepaii

27.09.2011 kl.14:39

Fikk du svar på noe forresten :)?

det rosa hjornet

27.09.2011 kl.15:27

Hannepaii: Ich, får endel mer svar når blodprøvene er tilbake :)

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits