Otta

I går var jeg og Linn på Otta sammen med noen folk fra familien min. Der skjedde det ikke noe mer enn vanlig. Skate plassen var full av folk som stirra på meg og Linn når vi gikk forvi, det var sentere også. Jeg så gamle klassekamerater, som knapt kjente meg igjen, og som så absolutt ikke kunne snakka med meg med mindre det sto om liv og død. Så da var jeg fornøyd. Folk gjorde ikke noe mer enn å stirre. Det facinerte meg ganske mye, siden både jeg og Linn hadde kledd oss ganske anonymt i forhold til hva vi pleier. All black 'n grey på meg, og linn hadde rolige farger. Alt som var veldig fargerikt på oss var jo håret, og mitt er lyserosa (fortsatt ikke hele) og hennes er litt grønt (kun luggen). Mamma hadde gått forbi noen i en bil som hadde komentert håret vårt. Skal lurer på om de klarte å kjenne meg igjen jeg, for jeg kjente igjen noen av dem. Facinerendes.

Etter vi hadde vært på tunet stakk man til sel for å besøke grava til min far, og de andre i familien som ligger på den gravplassen selvfølgelig. Jeg satte ned noen blomster (hmm, det var vel teknisk sett lyng, men det er jo det eneste man kan være sikker på tåler været nå om dagen) og pynta litt.  Etter vi hadde vært der dro man hjem til barndomshjemmet mitt. Der henta man en sal og noen småting, pluss at man spiste litt pizza. Så dro jeg og Linn for å treffe Marit, snakka litt med henne. Hun måtte dra videre, og vi måtte i stallen en tur. 

Før vi satte nesa mot Lillehammer igjen var vi innom bunnpris og kjøpte litt cola til hjem turen. Så satte vi nesa mot Lillehammer og kjørte hjem. 

*gamle bilder*

Linn og bilen. 

Og sånn ser en sliten anni ut. 
 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits