Linn og meg.

For noen timer siden erklerte jeg at jeg skulle fortelle om meg og Linn. For dere som ikke leste det forrige innlegget mitt, så er Linn den nye samboeren vår. Hun har starta på mesna og grunna litt forskjellig har hun ikke funnet seg eget sted å bo i Lillehammer enda, så da bor hun her en liten stund. 

Linn og Kristina i dag tidlig. 
 
Jeg husker første gangen jeg møtte Linn, det var første skoledagen min på Valle, tilfeldigvis så kjente jeg noen av vennene hennes, så derfor ble vi presantert i gangen før vi gikk inn i festsalen. Dersom jeg husker rett så kom Linn ca 10 sek før skolen starta den dagen, kasta seg om halsen på Anki og Hanne(nei ikke den hanne dere kjenner gjennom bloggen). Linn gikk det året hest og hovslager fag, så hun er ett år eldre enn meg. Linn har nesten alltid knæsje farger i håret. Det hadde hun den tiden også, så vidt jeg forstår så hadde hun nylig fått dilla på de, den dilla er fortsatt ikke borte, 3 år senere. Hun hadde verdens lengste nydelige hår som jeg hadde veldig lyst på (sukk, jeg vil fortsatt ha det). 

Så gikk vi jo på Valle det året da, i starten var vi ikke så mye med hverandre, men innimellom, jeg følte altid at det ble en merkelig stemning når jeg hang med hu og P og J. Av logiske grunner oppgir jeg ikke navnene deres her, men de var egentlig ganske koselige og snille altså, ting var bare litt merkelig når det var vi 4. Linn, P og J gikk i samme klasse og var nære venner, så når jeg hang med dem, følte kanskje P og J at de ikke kjente meg godt nok, og da ikke var så sosiale som ønskelig. Kanskje var jeg også litt skeptisk på dem, og kanskje vi bare ikke var ment til å bli venner, hva vet jeg jeg. Jeg vil bare spesifisere at jeg ikke har noe imot dem, vi ble bare aldri særlig godt kjent. 

Uansett tilbake til søte Linn. Selv om jeg og Linn ikke hang oppå hverandre til alle døynets tider, så  var hun likevel en av mine beste venner på valle. Hun bodde jo ikke der, siden hun bor ikke så langt unna, og da så vi jo bare hverandre i skole tida, og siden vi ikke gikk i samme klasse, eller på samme trinn for den slags skyld, ble det bare i friminutta, og siden vi var ute med programfag 3 dager i uka(første 2 dager, og andre 1) så var det bare 2 dager i uka man så hverandre til hvert friminutt, altså, dersom hu dro seg ned i kantina da. Som dere skjønner var vi ikke mye med hverandre, men ettersom året gikk dor vi til gjøvik for å kjøpe gave til Hanne(ett halsbånd, ikke spør om meninga er dere snille..dere tenker rett uansett). Også drassa jeg hu med meg hit til Lillehammer for å hilse på vennene mine. I hennes russetid så var det hu, jeg og Kristine som hang mye sammen, de fordi de gjorde krav sammen, jeg fordi jeg ikke hadde noe bedre å gjøre. De overnatta utenfor internate en natt, jeg holdt dem med selskap til jeg skulle legge meg, og sånn gikk det. 
 
Sånn ser Linn ofte ut, fargerik! Bilde er lånt fra hennes facebook!

Når sommeren intraff så lovte aldri jeg og Linn at vi skulle besøke hverandre og sånn, vi dro hver til vårt. Jeg dro hit for å jobbe og pleie vennskapene jeg så sårt hadde måttet gitt litt slipp på for skolegangen (ikke noe alvorlig, bare at man ikke snakka så mye med hverandre siden jeg bodde ett annet sted osv), og hun dro etter hver til Bærum (nå populært kalla blærum, ikke noen vond mening i det i tilfelle noen tar det sånn, LOVER!) for å være lærling. Jeg starta på Valle igjen, og Linn forble borte. Etter noen måneder sto hun på plassen på valle og skreik til alle oss som savna henne, da var hun på hjembesøk, og man skravla masse, hun kunne ikke være så lenge så da dro hun igjen altfor snart. Senere det året støtte jeg på ei felles bekjent av meg og Linn, hun kunne fortelle at Linn hadde att lappen og at jeg måtte bli med ned i Lena gata å hilse på, det var jeg jo med på. Heller ikke denne gangen fikk man snakka like mye som ønskelig før hun måtte videre. 

Håret vårt matcha denne gangen, når hun pøutselig var på valle.

Når sommeren kom igjen, da flytta jeg til Lillehammer og skulle ikke tilbake til vakre Valle og toten. Så når Totto og vennene våre erklærte at jeg skulle bli med på Aicon så tok det meg 2 min å ringe Linn. Jeg hadde nemlig allerede vært på ett lignende con, og hadde en ide om at dette passet perfekt å mase med seg Linn på. Hun sa ja, det var jo i oslo og hun bodde jo i bærum, så det var jo ikke lange veien og drasse seg. Etter det så har Linn vært med på alle con, og med Linn kom Mette som jeg også gikk på Valle med. 
 
Linn er fotografen her. På bildet er Vilde, Jonas bak, Totto, Meg(med brunt hår ja) Mette og Silje. Dette er da tatt under Aicon og var Linn sitt første con.

Høsten var ganske lang da vi ikke så hverandre i det hele tatt, før Linn ringte meg en dag og sa "je ska tæl Lillehammer i morra, å hen bor du?" tok ikke lange tiden å planlegge den dagen. Linn kom på besøk i hula. Etter det (som altså var før februar en gang, siden jeg fortsatt bodde der) så jeg hu ikke før desucon i sommer. Da spurte hu om hu kunne flytte inn hos meg dersom hu ikke fikk seg leilighet før skole start, og det fikk hu lov til . Nå ligger hu og sover på madrassen på gulvet. Søte søte Linn. 

Som dere sikkert skjønner har jeg ikke sett Linn så altfor ofte de siste åra, men det betyr ikke at vi har mista kontakten, det betyr bare at vi er i stand til å ta vare på ett vennskap som ikke er pleid for ofte.
Er det ikke sånn venner skal være?

Bilde er lagd som en del av russespøken hennes som jeg deltok i, da vi erklærte oss som kjærster i 17 dager. 

Glad i deg Linn! Forresten ta en titt på bloggen hennes HER. Selv om jeg vil gjøre noe med designet hennes. 2 kommentarer

ay-chan

23.08.2011 kl.07:38

aww søteste <3 tusentakk! ='D <3

det rosa hjornet

23.08.2011 kl.14:12

ay: ^^,

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits