I miss you!

Kjære snille verden, jeg vil nå fortelle dere om en fantastisk person som er verdt alt her i livet, personen stiller opp for alle! Personen er en hun, hun er fantstisk, hun er snill mot alle, smiler til de hun ikke liker og vet å verdsette livet. Hun stiller opp som kamra personell når jeg trenger nye outfit bilder, og hun stiller opp som modell når jeg mener hun trenger nye outfit bilder. Vi kan ta med kamrae i hagen en times tid, ta 200 bilder mens vi bare tuller rundt, og får faktisk noen okey bilder. Vi kan sitte i timevis å bare snakke, eller nye stillheten sammen. Vi kan gå på shopping, sitte på kafé, sole oss og snakke om alt! 


Personen jeg skriver om er selvfølgelig BK! 

Bk stiller opp, uansett. Akkurat nå er hun i stavanger, det er der jobben hennes er, jeg kunne tenke meg å flytte hele jobben hennes hit, for da kunne jeg møtt henne hver dag! Sett henne når jeg ønsket det. Nå kan jeg bare ringe, men jeg overlever vel det også! 

Nå skal dere få ett passe langt bilde dryss av BK! 
<3
Glad i deg vennen! Besøk BK! 2 kommentarer

Bjørg Kristin

31.07.2011 kl.00:08

Anni, du er bare helt fantastisk søt!! <3 Jeg savner deg uendelig masse også :( Teller dager til jeg kan komme tilbake til lillehammer :D Tusen takk vennen, du er best <3

det rosa hjornet

31.07.2011 kl.00:18

Bjørg Kristin: <3 Jeg teller også dager! Glad i deg<3

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits