Hva skal man si?

Dagen i går vet vel alle om nå. Bombing, drap og tristhet. Tristheter, forvirringen og det uforståelige preger norge nå. Til mine utenlanske lesere vil jeg få frem at en bombe gikk av i Oslo sentrum i går, og noen timer senere gikk en person løs med våpen på utøya der det var en politisk ungdomsleir. Mer om dette kan nok leses i de fleste aviser som for eksempel VG.NO Jeg vet ikke helt hvor mye jeg ønsker å skrive om dette, siden det er vel ganske opplyst rundt saken nå. Jeg ønsker å si at jeg tenker på alle som har det vond, jeg tenker på alle som døde, jeg tenker på alle som var der, eller har familie og venner som var det. Jeg tenker på alle som på en eller annen måte er påvirket. 

Jeg satt selv i går og oppdaterte facebooken til en tidliger venn jeg viste var der flere ganger i timen, bekjymra. Og jeg var uendelig glad når han hadde skrevet at han var i live, og fysisk ikke skadet. Hvor ille det er psykisk med de som var der er en helt annen sak. Livet dems er endra. 

Jeg ønsker ikke å publisere hverken navn eller bilde av morderen på min blogg, han er ikke verdt det. Dersom du vil vite hvem det er så har vg.no svaret. 

 


Jeg ønsker å være mer posetiv akkurat nå, så derfor velger jeg å fortelle dere at i dag har jeg tilbragt dagen på kafé med noen venner. Vi har snakket litt om hva som har skjedd, og også snakka om mye annet. Vi har hatt en bra dag, vi har smilt, selv om dette har preget oss på en eller annen måte. 

Anni!2 kommentarer

Astrid Dyrli

23.07.2011 kl.23:53

det er helt forferdelig ;s

det rosa hjornet

24.07.2011 kl.00:07

Astrid Dyrli: Ja, det er det :(

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits