God morgen! HJELP MEG! Å ta med katten på do?

Hei dere, beklager bloggings greia mi i det siste, bloggen suger, jeg har det ikke helt bra om dagen og da blir bloggingen satt litt til side. Det virker som om ting byner å løse seg rundt meg nå, så det er nok ikke lenege før jeg er sterkt tilbake. Jeg vil også beklage at jeg ikke har brukt egne bilder på en stund, men jeg har mangla kamera i en uke. 

Også har jeg ett spørsmål.. HVORDAN SLÅR JEG PÅ RØDE STREKER UNDER FEIL STAVA ORD??? Som mange vet har ikke jeg den beste rettskrivingen, og da vil jeg gjerne se ordene litt tydligere. 

Jeg ønsker fortsatt at dere sender inn outfit til anni.berglund92@gmail.com! Mer om det HER! 

Så tenkte jeg å fortelle om min natt, som mange vet liker ikke jeg å være alene, i natt har jeg vært alene. Totto dro til Atle i går kveld, og etterlot meg her med de 6 kattene. Så da måtte jeg bare gjøre det beste ut av det. Jeg følte ikke for å ha hvem som helst hos meg når jeg er som jeg er om dagen, så da spurte jeg bare en person, og den kunne ikke. Så da fikk jeg ordne det selv. Jeg satte på TV-en, spillte litt minecraft, spilte litt wii, tok med meg katta på do. Åja, det er mulig dere ikke er klar over det. Når jeg har de periodene som jeg tydligvis har nå, blir jeg litt paranoid. På den måten at jeg blir overbevist om at nen skal drepe meg eller skade meg, og da føles det tryggere å ta med katten enn å gå alene. Jeg vet, jeg er teit. Men katta ble med meg på do. Så la jeg meg rundt 4-5 sist jeg så på klokka før jeg sovna var den 6.30. Våkna klokka 13.01 av en katt som klora opp ansiktet mitt, man ser det heldigvis ikke så godt da. 

Lå å dro meg til for litt siden, og kledde på meg ett kult antrekk som dere får en smakebit av! Hva tror du jeg har på meg? 


Anni!6 kommentarer

malww-fotoblogg

22.07.2011 kl.16:01

fin blogg :))

det rosa hjornet

22.07.2011 kl.16:02

malww: takk :)

Henriett

22.07.2011 kl.16:17

Kjempe fin blogg :)

det rosa hjornet

22.07.2011 kl.16:18

Henriett: Takk :)

Bjørg Kristin

24.07.2011 kl.19:41

Kjett å være aleine "/

det rosa hjornet

25.07.2011 kl.13:42

Bjørg Kristin: MHM

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits