Når man snakker om dyr og dyremisshandling.. og send inn ditt outfit!

Siden jeg lagde ett innlegg inspirert av Josefin, skal jeg nå lage ett innlegg inspirert av meg selv. (OUTFIT DELEN ER NEDERST)

Alle som kjenner meg vet ganske godt at jeg er en dyreelsker, jeg er imot pels (ekte vel og merke, falks har jeg ikke noe problem med), men jeg er også imot noe ikke alle vet alt for mye om. Nemlig dyretesting av sminke og andre produkter. 

Viste du at mange av dine produkter nesten garantert er testet på en søt liten kanin, eller på en rotte? Og mange andre dyr. De fleste er jo klar over det, men det virker som om folk bryr seg litt for lite om dette. Når jeg handler nye produkter tenker jeg alltid over hvilke produkter som er dyretestet og ikke. Gosh er ikke testa på dyr, det er rimelig bra og billig sminke, jeg bruker mye av. Lucky duck tester heller ikke på dyr i det hele tatt så alt i den butikken kan du kjøpe trygt. The Body Shop er også en dyrevennlig butikk.

Det som er vanskligst å finne er faktisk shampo og balsam. Har fortsatt ikke funnet en type som ikke er dyretestet, som håret mitt liker. Så desverre har jeg fortsatt dyretestet hårprodukter. Jeg har selvfølgelig ikke bytta ut alt på en gang, men når jeg trenger noe nytt, kjøper jeg produkter som ikke er dyretesta. Så vil du gjøre en god gjerning kan du sjekke hvilke av dine produkter som er testet og ikke HER!

"Styr unna produkter som er testet på dyr. Selskaper som uttaler seg uklart og nekter å garantere at de er fri for dyretesting, må vi anta at dyretester. Visste du at for eksempel L´Oreal, Colgate, Ajax, Libresse, Pampers, Omo og Blenda etter all sannsynlighet tester på dyr?"

Hentet fra  http://www.dyrevern.no/kampanjer/dyretesting

Gjør en god gjerning du også! 
 


Angående outfit. KLIKK HER!9 kommentarer

Marielle

20.07.2011 kl.15:17

der er eg heilt enig! de er rett og slett forferdeli ! når de gjelde kjendisar som er imot dyremishandling, vell, koffor går dei med pels og er front figura for Loreal og sånt daa? ingen som virkeli tar de seriøst nok syns eg, eg syns de er bra at du tenker på de når du kjøper de, desverre kjøper eg ingenting av produktene på badet.. osv.. men når eg kjøper kremer og sånt er de alltid bodyshop, når de hjelde sminke har eg faktisk mest fra gosh, men også ein maskara fra maybeline..

Emma Extacy

20.07.2011 kl.15:22

Helt sykt. Hater hva som blir gjort med disse stakkars dyrene! Velger å holde meg unna både ekte og falsk pels, jeg.

det rosa hjornet

20.07.2011 kl.15:28

Marielle: Helt enig med deg! Og om det ikke er du som gjør innkjøp hjemme, kan du jo nevne litt om dyretesting, og kanskje noen vil høre etter, og tenker litt dem også :) Og når du selv flytter for deg selv, håper jeg du beholder dine meninger, og kjøper produkter som ikke har ødelagt ett dyrs liv :) Og som jeg nevnte så har jeg jo fortsatt dyretesta shampo, men den skal byttes ut når den er tom, og jeg kan prøve en ny som ikke er dyretesta :)

det rosa hjornet

20.07.2011 kl.15:29

Emma'In Reverse: Det er veldig sykt, jeg forstår ikke at folk kan ha hjerte til å gjøre sånt. Stå på det! Jeg godtar falsk pels, fordi den ikke har ødelagt ett liv, men respekterer fult og helt de som ikke vil se noen av delene :)

juneveronicaaa

20.07.2011 kl.15:33

Hater dyremisshandlere..

det rosa hjornet

20.07.2011 kl.15:35

juneveronicaaa: det gjør jeg og!

Stine

20.07.2011 kl.15:59

HERLIG BLOGG!

Master Disaster

20.07.2011 kl.16:23

Derfor jeg bruker å kjøpe sminke og hårfarge av Manic Panic, da de ikke tester noe på dyr :)

det rosa hjornet

20.07.2011 kl.19:32

psychomaster: Awesome! Aldri prøvd manic panic, men har hørt mye bra :)

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits