Bachlor party dompa innom bursdagen min!

Hei dere, 

I går var det som mange av dere vet min bursdag, jeg ble hele 19 år! Store store Anni! Så Tusen takk Lisbeth, å vinne en konk på bursdagen, er vel ikke dårlig!

Vi starta dagen ca 6 timer for tidlig, opp før 7 om morran for Sverige skulle være neste stopp. Der handla vi, så på morsome ting og spiste masse god mat. Så vendte vi nesa hjemover igjen. Da vi kom hjem skulle vi få tak i de siste tingene til bursdagen min. Mygg hater ting faktisk, også skulle jeg ha en cider. Ja, 1! I'm awesome! 

Først kom kjære A-G sammen med Alex som hadde spurt om han kunne komme i siste sekund, og det sa vi jo ikke nei til. A-G er foresten kusina til samboeren min, så sånn kjenner jeg henne. Etter en stund så var vel Atle den neste som dukka opp, og da var vi jo blitt meg, A-G, Alex, BK, Atle og Sandra. Så vi skravla en stund å venta på folk. Etter hvert dukka Josefin, Ronja og Guro opp. Så kom Martine, Morten og Frank. Etteller annet sted mens folk ankom så vi en fyr på sykkel, med balonger rundt rompe delen , i borat drakt. Vi tenke "hva faen" og naboen ropte at han sku på butikken å kjøpe kaffe. Vi fikk en liten ide om at den stakkars syklisten hadde ett bryllup i vente. 

Så en stund etter det her, kommer han fyen (påkled vel og merke, med JUSTIN BIEBER[hva faen liksom??] t-sjorte) og spør om jentene kan kommer over til demers fest i 3 minutter, og sier at joda, han skal gifte seg. Så vi tar turen bortom, og Totto og Atle følger med oss (haloo.. man må jo passe på at ikke jentene blir stjålet). Der får vi beskjed om å sette oss, så blir musikken satt på, og en ann i dress kommer ut. Gjett hva han skulle da? Jepp, han sku strippen for den stakkars fyren, og vi skulle se på. Vi holdt på å le oss i hjel. + poeng for mye guts til stripperen. 

Så sier noen at jeg har bursdag, og plutselig synger folk masse. Koselig. Så stiker vi tibake til vår egen hage, der fortsetter vår egen fest og vi har det egentlig ganske gøy. Musikk fra vinduet, de beste folka, og KAKE! Ja, selfølgelig var det kake, nam nam! Og på ett tidspunkt ramla det innom 2 fyrer fra stryn som ville feste med oss, De het dan og Alfred, tror jeg. dersom det leser dette kan de sikkert rette på det om det er feil, ikke at jeg er helt sikker på at de leser da, da jeg ikke tror det var bloggsnakk i går kveld. Anyways så bare dukka de opp å spurte om de kunne feste med oss en stund. 

Så hvor mange tror at det er digg/merkelig/rart/awesome å bo i lillehammer nå? Lurer forresten på hvordan hodene til naboen har det i dag.. 

Og her kommer ett bilde ras !
Alex
Sandra og A-G

Alex prøver min jakke i størrelse 38

KAKE


Ronja, med gult skaut, Totto med surt fjes, Jonas stående, A-G ved siden av jonas, Josefin og Guro vid siden av der igjen, og Atle i hvit skjorteAtle, totto og hanneRandum fyr fra stryn

De siste bildene suger hardt, med i alle fall så er det nakne naboer som løper på de siste, så kanskje like greit at de er dårlige? 

Anni!8 kommentarer

NailFan/ Emma

17.07.2011 kl.15:34

Vanskelig å se på bildene ..... :S

Kan jeg ver så snill få kommentar tilbake ? Hvis du gjør det får du en til tilbake :D

-Nailfan

Susanna - nygift & gravid

17.07.2011 kl.15:36

Ser ut som ni hade en trevlig kväll iaf :)

Merethe

17.07.2011 kl.15:54

Det så moro ut da! :)

det rosa hjornet

17.07.2011 kl.16:55

NailFan/ Emma: haha, morsjom du, når du spør om kommentar her, får du ikke kjære masekopp ;)

det rosa hjornet

17.07.2011 kl.16:56

Miss0: Det hadde vi :)

det rosa hjornet

17.07.2011 kl.16:56

Merethe: Det var det :)

Bjørg Kristin

17.07.2011 kl.18:13

Og jeg lurte meg fint unna ALLE bildene ^^, awsome fest anni!

det rosa hjornet

17.07.2011 kl.19:20

Bjørg Kristin: :D

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits