Hva nå? Happy B-day me!

Ja hva skjer nå a? Jeg har 24 meldinger på facebook, 2 på mobilen, og sansynligvis flere i vente. (Altså, det er facebook det er snakk om)

meg og hanne. -ser deg i kveld sant?

http://lifeofporn.blogg.no

my BK! http://snilleblondine.blogg.no

Og meg, da jeg 'bare' var 18 (Haha!)

For 19 år siden kom jeg til verden, vel om noen timer i alle fall. Født klokken 15.20 den 16.07.1992. Og Alle var glade. Født på lillehammer sykehus, keisersnitt. 14 dager for sent. Bodde delvis på lillehammer/otta i 5-6 år. Flytta til Otta. 10 år ble jeg der før det var 'hallo toten'. Da var jeg blitt hele 16 år. 2 år senere fant jeg igjen Lillehammer, byen i mitt hjerte tror jeg at jeg kan kalle det! Her bor jeg nå, ett år senere. Jeg er myndig, betaler husleie, skal ta ansvar for meg selv (og kattene), og se til at alle regninger blir betalt, at alle er glade. Kan vi late som om jeg ble 17 igjen? I stedet for 19? Haha, nei det er vel ikke så ille å bli eldre. Om ett år ganske nøyaktig kan jeg jo kjøpe sprit (*jeg som drikker så mye liksom), det blir sikkert bra. Eller noe sånt. Vel ønsk meg lykke til med dagen, og livet. Eventuelt bare elsk meg!  

*Jeg skal drikke litt i dag, tror jeg. Jeg drikker nesten aldri, og når jeg først drikker blir det en øl eller to, eventuelt samme mengden av cider/rusbrus) Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits