Pappa!

Sitter på twitter og ser alle skrive gratulerer med farsdagen ( norge har annen farsdag enn andre land), savner deg pappa. Vil at du skal kunne hjelpe meg, vil ha deg her. Vil at du skal møte Totto, bli kjent med han. Følge meg til brylupet og lage bacon til meg når jeg har en dårlig dag. Jeg savner deg pappa. Kom tilbake!


 Jeg tror fortsatt at h\jeg kan ringe deg når som helst, jeg tror jeg ser bilen din, jeg tror jeg ser deg. Jeg vet at det ikke er mulig, jeg vet at det bare er fantasien min som prøver å få meg glad, men jeg blir bare tristere. Jeg savner deg pappa. 

Anni!4 kommentarer

Bjørg Kristin

19.06.2011 kl.22:12

Felte en tåre der, men vi er her for deg hvis du trenger oss :) Glad i du <3

det rosa hjornet

19.06.2011 kl.22:15

Bjørg Kristin: Glad i dere også <3

Marit :)

19.06.2011 kl.23:09

Savner pappa'en din jeg også :'(

Minnet hans lever alltid videre, han vil alltid være i hjertet mitt <3 Han var som en pappa nr 2 for meg! Husker så godt da jeg spiste middag sammen med dere, de faste ordene hans var "Nå må dere spise så dere blir store og stygge, og ingen vil ha dere", disse ordene fikk alltid opp humøret :) Husker så godt de gangene jeg fikk bli med dere på diverse hestegreier og utstillinger. Anni, du er ei sterk jente! Jeg er veldig glad i deg! Og jeg var veldig glad i pappa'en din <3

det rosa hjornet

19.06.2011 kl.23:24

Marit: <3

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits