The memories of today!

Når man tar turen til ett sted man på en måte savner så strømmer minnene på. Man husker de gode tidene, og håper å møte gamle kjente, man tror at det rommet fortsatt tilhører personen som hadde det sist. Når man snakker om noe(eks. ett rom) så sier man rommet til den og den(altså personen som hadde det da du bodde der). Minnene er koselige, og man savner de gamle tidene, tiden da bestevennen din bodde i samme bygning, man aldri var alene og man møtte kjentsfolk hvor enn man snudde seg. Det å se gamle kjente er koselig. 

Linn savn<3

Nå lurer dere sikker på hva i alle dager jeg har gjort i dag, jeg har vært på Toten, nærmere bestemt Valle vgs på Lena. Jeg har brukt 2 år av livet mitt der, det er endel minner. Hva gjorde jeg på Toten så plutselig? Jeg hjalp BK med å flytte ut fra rommet sitt. Vi pakka sammen og fiksa alt på 1 time og 15 minutter. Det må være ny rekord (raskeste på mitt eget Valle rom er 2 timer blank). Så jo noen kjentsfolk, og hilste på noen nye. Var utrolig kos å hilse på Mona igjen. Mona er nattevakta vår, savner at hun satte frem kveldsmaten hver kveld, det var liksom så lett. 

Hanne<3

Jeg kjøpte også noen iste på valle, siden jeg elsker den ene iste'en de selger der, også er den billig også. Og siden Mona bare eeeeeeelskeeer å betjene kassa i kantina, så må man jo. Hehe, Mona kommer aldri til å lære seg den kassa, og det er sånn det skal være. Mona er litt trist i disse dager, siden alle stikker av og flytter igjen. Jeg husker selv hvordan det var å dra fra valle siste skoledag og tenke at nå skal jeg ikke tilbake for å bo her, jeg skal ikke sitte i kantina med de beste hver kveld lengere, jeg skal ikke mobbe Øyvind for hva som helst lengere. 

Cec<3

Så de gangene jeg nå er på besøk må jeg ta igjen litt av det tapte. Få ut noen komentarer til Øyvind når jeg ser han, gi Mona en klem, sitte i kantina på MIN plass (selvfølgelig så hadde vi vårt eget bord med faste plasser, vi var jo en ordentlig gjeng), se stygt på de man ikke liker, klage over hvor lei man er valle maten (selv om jeg faktisk savner det store utvalget av pålegg da) og bare være valle elev for en siste gang (okey, så har jeg vel vært der en 4-5 ganger i år, så site gang blir det vel aldri). 

Trine<3

Som dere ser så er bildene litt fjortiss kanskje, til mitt forsvar så er de nermere 3 år gamle! De bare er så minnerike. 

Meg og Bettina<3 Og ja, jeg har faktisk ikke sminke på, jeg var så brun naturlig, dette var forresten i Juni førsteåret! 

Har du også noen steder som bare bringer frem alle minnene? 

BK's blogg!
Anni!2 kommentarer

Bjørg Kristin

16.06.2011 kl.03:48

Vi var produktive :D

det rosa hjornet

16.06.2011 kl.03:53

Bjørg Kristin: Vi var super produktive!

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits