Religioner, har de rett? Eller har jeg rett?

Hei dere.

Jeg er i det særiøse hjørnet i dag (vel faktisk sitter jeg i den blå sofaen i det rosa hjørnet). Så derfor vil jeg ta opp ett tema her. 
 
*hver gang jeg sier kristendommen erller kristene, så mener jeg alle religioner som tror på en gud*

Kristendommen (og andre religioner) og homofili. 
Først vil jeg nevne noe jeg lærte i historietimen: I gamle gamle dager, var alle homoseksuelle. Alle er folk i hellas og landene som kriget mot dem. Fordi de ikke bodde hjemme før de var 30(?) så bodde de(guttene) på gaten sammen med de andre guttene, da var den eneste seksuelle omgangen de fikk med andre gutter.  

Så går vi til dagens samfunn. De fleste under 20 aksepterer nå homofili, enten de er kristne eller til hører en annen religion, eller de er som meg, ikke tror på en gud. Grunnen til at jeg skriver de fleste er enkel, jeg kjenner folk under 20 som er homofober, nå skal det vel nevnes, at jeg tror de tror de er så pene at de kommer til å bli voldtatt av en homofil, eller noe lignende, men uansett, de finnes, om de er redde eller om de bare ikke vil årne øya litt mer vet jeg ikke. 

Så kan vi nevne de kristne, ja nå snakker jeg om de som møter opp i kirka på juleaften. De er litt sånn, folk må få gjøre hva de vil, folk må få være hvem de vil. De er altså supre. 

Så kan jeg nevne de overkristne fanatikerne. De som tror at de å være homofil eller homoseksuell er en sykdom. De som nekter å åpne øya bare litt på gløtt. 

Nå skal det vel også nevnes at jeg drar alle litt under en kam, jeg mener ikke at alle overkristne hater homofili. Men flesteparten gjør det. Dette gjelder alt jeg har skrevet her, og husk at dette er mine meninger, og sånn jeg har blitt fortalt ting, og forstått ting! Ikke at alt nødvendigvis er 100% korekt. Jeg kan nemlig fint lite om alle religioner, men dette er sånn jeg har forstått det. 

Anni!7 kommentarer

TonjeG

18.05.2011 kl.12:42

Jeg er kristen, men jeg tror ikke på Gud. Det funker veldig fint. Siden jeg mener at å være kristen er å følge det gode.

det rosa hjornet

18.05.2011 kl.12:49

TonjeG: :)

kinam

18.05.2011 kl.13:15

jesus ELSKER alle ,jesus elsker PERSONEN som er homofil eller muslim, osv. men det han ikke ELSKER er valget de har tatt om å elske å tilbe en annen gud, eller at homofile velger å være homofil.

titt på bloggen min om du vil jeg skriver nemmlig om jesus;)

klem

det rosa hjornet

18.05.2011 kl.13:47

kinam: Å være homofil er jo ikke noe man velger da! Nei takk, for det første er jeg imot reklame, for det andre er jeg imot religioner, Så din blogg får null besøk fra meg ;)

Trine Jensen

23.05.2011 kl.20:36

Jeg vil begynne med å si at om man er kristen har man sakt ja til Guds ord, og vil derfor være nødt til å tro på Gud for å kalle seg kristen. Om man tror kristendommen handler om bare det å være god mot hverandre er man kun humane, ikke relgiøse. Har merka mange som sier det samme som hun første som kommenterte sa.

Jeg er selv kristen og går støtt og stadig i ulike menigheter, og vær plass sier de alltid det samme; det er ikke noe galt med homofile eller bifile mennesker. Jeg er selv bifil, men blir akseptert av de fleste i alle menighetene jeg putter beina mine inn i! Så med andre ord: Det er mange kristene og ikke troende som har misforstått veldig. Jeg skjønner godt at folk blir forvirra når folk går å snakker om Gud på den måten de gjør, men mye av det som blir sakt er altså ikke sant.

Higi

25.05.2011 kl.12:14

Jeg har skrevet et innlegg om kristendommens løgner på bloggen min. Kanskje du vil finne det interessant.

det rosa hjornet

25.05.2011 kl.13:31

Higi: Skal ta en titt :)

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits