Jellyshots!

Hei Hanne, jeg er ikke gammel nok til å drikke dette, så det gjør jeg selvfølgelig ikke heller, men etter mange år på heste utstillinger og henging med de fulle "gamlekara" så lærer du noen alkohol oppskrifter. Dette er oppskriften på Jellyshots, alla heste stevne. Jeg har selv satt hvor mye av hva. Etter endel forsøk så har jeg tatt frem haloween oppskriften jeg brukte da noen av de som var gamle nok (og ikke duger på kjøkkenet) ville ha. Denne er altså utprøvd og virket til å være populær. 
 
Bilde fra Google!

Du trenger:

1 gele pakke
ca 3 dl vodka
ca 3 dl Vann
shotteglass

Du koker opp vannet (i kjele, ikke vannkoker), lar det avkjøle seg i ca 3-5 minutter (så alkoholen ikke fordamper). 
Hell oppi alkoholen tett fulgt av gele pulveret. Visp godt så det ikke er noen klumper. Dess lengere du visper dess bedre. Nå skal du helle blandingen i glassene, og sette de i kjøleskapet. De burde være stive en gang mellom 1 og 3 timer. (det er mulig å bruke gele pakken som heter hurtig gele, men anbefaler den vanlige) 

Tips: Vodka lemon burde ikke blandes i jorbær gele, men heller i sitron gele eller lignende, selvfølgelig grunnet smaken. 

Så kjære Hanne, nå håper jeg du liker oppskriften. Og dersom det er noe du ikke forstår, så svarer jeg gjerne på spørsmål. (Det gjelder alle, ikke bare Hanne)

Anni!3 kommentarer

Bjørg Kristin

14.04.2011 kl.12:12

Liker!! : D

lacon

14.04.2011 kl.13:32

Dette må testes ut =)

det rosa hjornet

14.04.2011 kl.13:48

lacon: Anbefales :)

Skriv en ny kommentar

det rosa hjornet

20, Sel

Jeg heter Anni, er 20 år, og bor på Lillehammer/Otta! Choose your language with the button "velg språk"
bloglovin
Det Rosa Hj�rnet -Kategorier

Arkiv

hits